[]

Vivenseden alışveriş yapan var mı

Online ya da mağazadan. Bir ara cok kötü yorumlar vardı ama hala öye midir yoksa düzelttiler mi?




 
2022 Eylül'de yeni eve tüm eşyaları Vivense'den aldık. Mağazada seçip orda personel yardımıyla online sipariş oluşturduk. Çok kötüydü lanet gelsin dedirtmediler ama pek memnun da kalmadık. Eşyalar birbirinden bağımsız, saçma sapan bölük pörçük geliyor en büyük sıkıntı o (belki diğer firmalarda da aynıdır bilmiyorum).
En geç koltuk geldi, Kasım ortası falandı sanırım.

  • anatomik  (06.02.24 02:45:40) 
Bildigim kadariyla vivense uretici degil, 100 tane farkli firma var bunyesinde. Sectiginiz sehpa anya'dan, koltuk konya'dan geldigi icin yukaridaki arkadasin bahsettigi sorunlar cokca yasaniyor. Zaten yasanmamasina imkan da yok.


  • brkylmz  (06.02.24 08:31:24) 
Vivenselik bi olay yok pek. Onlar ara satıcı. Üretici ne zaman gönderirse o zaman gelir. Ürünlerin gerçek üreticilerini araştırma ile bulup daha ucuza alabilirsiniz bu arada.


  • glamdr1ng  (06.02.24 10:11:47) 
evime çok fazla eşya aldım vivense'ten, memnun kaldım
küçük sorunlar olduğunda da yapıcı şekilde ilgilendiler
ben bir problem yaşamadım özetle
  • noxie  (06.02.24 11:01:42) 
yakın zamanda aldım, piyasaya göre de uygundu, zamanında geldi. bir sorun yaşamadım


  • efruz  (06.02.24 21:53:20) 
Kardeşim evin mobilyalarını komple oradan aldı, karyola çerçevesi gıcırtı yapıyor sürekli. L koltuk ise 1 sene dolmadan çöp oldu, oturma süngeri olduğu gibi göçtü. Koltuğa oturunca direk metal iskeleti poponda hissediyorsun, uzanıp yatmak falan zaten imkansız, direkt bel fıtığı sebebi. Ayrıca aynı L koltuk ve halı sürekli toz salıyor ortama. Evi süpürüyorsun 2 saate her yer toz içinde kalıyor.

Özetle tavsiye etmiyorum.
  • zikardo  (06.02.24 22:33:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.