[]

Takipçi botu ne oluyor? Kodlayanınız oldu mu?

Biriyle tanıştım, yazılımcı olduğumu duyunca tiktok, instagram hesaplarını canlandırmak istediğini söyledi. Diyor ki takipçi falan satın alma olayları var ancak ben onlara vereceğim parayı ve hatta bir kaç mislini sana vereyim, onlar nasıl yapıyorsa, onların yazdığı programı sen yaz sonra bana onu sat diyor.

Cidden bazı insanlar yazılımcı görünce tüm yazılımları tek bir kişi yapabilirmiş zannetmesi tuhaf geliyor ama sorun değil öğrenilir bir şekilde.

Fakat ben mantığını anlamadım bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Ben hesaplara dışarıdan müdahale edemem ki şu şu hesapları takip etsinler diye.

Bunu şu şekilde yapan olduğunu biliyorum, mesela kapalı profilleri gösteren uygulamalar vardı belki hala vardır, o uygulamaya giriş yapıyorsun zaten artık kontrolü başkalarına vermiş oluyorsun. E onlar da sana bir hizmet veriyorlar ama senin hesabından da başkalarını takip ettirebiliyorlar. Bu bir yol.

Başka bir yol, yapay zeka ile çalışan chat bot ile yabancı numaralardan insanlara whatsapptan falan yazıp, şu hesabı takip ederseniz şu kadar para göndereceğiz gibi mesaj atmak.

Bunları anlarım da, bir kod yazayım ve tarkan hesabına + 500bin takipçi gelsin gibi bir olay nasıl yapılıyor?

Parayla yapanlar nasıl yapıyor? Demek ki çalışıyor bir şekilde?

Bu arada hesapların aktif olması şartı koşulmuyor maksat sadece sayı yüksek gözüksün. Aktif beğeni falan beklenmiyor.

 
olaylardan hiç anlamıyorum ama düz mantıkla 10k takipçi istiyorsa 10k adet mail alıcaksın yazılımla, bunları instagrama ekliceksin programla, yine programla sana para veren adamları bu hesaplar takip edecek.


  • eja  (05.02.24 13:15:03) 
ama şirketler bu tarz yumurta hesap dedikleri hesapları toplu halde uçuruyorlar ara ara. boşa gider o zaman


  • ananiyimioguz  (05.02.24 13:17:37) 
Isin donanimsal yonu de var sanirim. Cindeki bi "click farm" haberi : youtu.be

Piyasadaki panellerin cogu ayni yere bagli, satan yuzlerce kisi sadece komisyonculuk yapiyor.
  • brkylmz  (06.02.24 10:07:19 ~ 18:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.