[]

New york için kalacak yer tavsiyesi?

Selam mayıs'ta new york'ta olacağım. kalacak yer tavsiyeniz varsa alırım. gecelik mümkünse 150-200 doları geçmese şahane olur.

booking.com, google maps vb yerlerden bakıyorum. başka abd'de şu siteyi kullan dediğiniz yer var mı?

teşekkürler.

 
eğer hostel de uyar, 8 kişilik bir yerde konaklayabilirim sadece uyumaya gideceğim diyorsan: napyork central'i önerebilirim. hem geceliği 50 doları geçmemişti hem de temiz, perdeli yatakla falan özel alan sunan bir yerdi.

normal otel arıyorsan da 150-200 dolara var aslında epey, son kaldığıma baktım da onun adını bulamadım ama booking'ten bulmuştum. sınırsız opsiyon var, bence iyi bir arama noktası.
  • gitdaddy  (04.02.24 15:51:34) 
HI NYC hostel upper west side. gecelik 70-80 usd
ayrıca Airbnb bakabilirsin. ulaşım biraz uzar ama merkezde hostel fiyatına tek başına kalırsın.

  • carisch  (04.02.24 17:02:52) 
Geceliği 150-200 dolar bandında "Ameritania at times square" isimli otel var. 10 yıl önce kaldık. Çok memnunduk. Odalar küçük ama gayet nezih, temiz. Semt olarak da güvenli, metro durağının dibinde, times meydanına 5 dk. mesafede bir otel.


  • yadigar  (05.02.24 06:56:00) 
mayıs'ta gideceğimden herhalde, bu ay ile arasında iki kat fark var hep. en makul bulabildiğim bronx güneyinde, central park'a 2km mesafede wyndham'lardan biri. o da 4 gece 885 $.

@yadigar, 7-11 mayıs olarak bakınca, 320 dolar en ucuz hali.
  • bir ileti paylastim  (05.02.24 19:53:13) 
airbnb bak, ama bolgesine dikkat et.


  • spherical  (05.02.24 21:04:30) 
New York'ta Airbnb buyuk olcude kisitlandi. Ki genelde otelden cok daha ucuz degildi. Booking degil de hotels.com veya expedia'dan bakilsa daha iyi. Booking avrupa'da populer, bunlar amerika'da.


  • hot potato  (05.02.24 21:31:35) 
@hot potato tam olarak dediğiniz gibi. airbnb seçenekleri çok mantıksız. otelden ucuz değil, milletin evinde odada kalıyorsun.

150 siteden baktım. agoda'dan yaptım şimdilik. bakmaya devam.

groupon kuponlarına da baktım da sanırım 150 lere düşmek imkansız.
  • bir ileti paylastim  (05.02.24 21:58:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.