[]

arabanın 3-5 tampon çiziğini kasko ile mi yaptırayım cebimden mi vereyim?

merhaba,

hiç bilmediğim işler, şöyle bir durum var.

yıllardır aynı kasko firmasından poliçe alıyorum. 1 kere bile hasar - kaza - mini onarım vs için faydalanmadım. hep hasarsızlık indirimi devam etsen, tramer'e işlenmesin diye diye yılları devirdik.

park sırasında ön-arka tamponda oluşan 3-5 tane ufak çizik, boya kalkması var. 1-2 tanesi mini onarıma girmez diye düşünüyorum, 10-15 cm’den daha büyük çizikler zira.

poliçem yetkili servis onarımını karşılıyor. ne yapayım? kaskodan mı yaptırayım bunları? yoksa kendim cebimden mi vereyim?

teşekkürler,

 
mini onarıma girenleri mini onarımla yaptır. diğeri için bozma.


  • jelly bear  (02.02.24 17:59:27) 
Kaç liralık onarıma kadar hasarsızlık indirimi etkilenmiyor. Onarımın toplam maliyeti nedir. Hasarsızlık indiriminizin yalan olması durumunda kaç liralık poliçe gider kaybınız olacak.

Bu soruların cevabını öğrenip, oturup ondan sonra düşünün.
  • Mirket  (02.02.24 18:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.