[]

yeni atanan memur için 15'inde maaş alma hk

atanan x kişisi sallıyorum 10 şubatta görev başı yaptığında 15'inde maaş alacak şekilde maaş işlemleri yetişir mi? bir de 15'inde bir maaş ve 5 günlük fark beraber mi yatıyor nasıl oluyor tam olarak?




 
bizde 4-5'i gibi sondu, bu tarihten sonra görev başı yaptığında yetişmiyordu. ama muhtemelen kurumdan kuruma çok değişiyordur, direkt kuruma sormak lazım.


  • ted  (02.02.24 13:58:18) 
Ar. Gör. tipi bi akademik pozisyonsa en hızlı sonuçlanan güvenlik soruşturmaları vs.sinde bile, görev süren başladığında sana iş kitlemelerine rağmen maaşın yatmıyordu :) Ama bi sonraki ay farkla beraber alıyordun. Zorunlu yatırım gibi düşün :D


  • e mice  (02.02.24 14:17:15) 
Maaşlar 7’sinde yapılmış gönderilmiş olur sıklıkla. Ancak 15’ine yetişmezse diğer ayı bekletmezler. Memur maaşını peşin alır çünkü. Bu nedenle de 15’ine yetişmediyse de 22-30u atası yatar.

Hak edişle alınan ek ödemeler varsa. Yani Aralık atında nöbet tuttunuz. Ay bitiminde bunların ücretini almaya hak kazandınız. Onların bordrolanması ocak ayının 25’ine ancak yetişir genelde. İşe başladığınızda (10 şubat) 28 şubata kadar hak edişleriniz/döner sermaye falan hesaplanır. Mart ayının son haftasında yatar.
  • herp  (02.02.24 14:50:51) 
ben 17'sinde başlamıştım ve bir sonraki aya yetişmemişti. kurumda bu işlerle ilgilenen tek bir memur vardı. belki o yüzdendir. süre olarak neredeyse 2 ay parasız geçirmiştim. tarihleri ve süreyi hatılıyorum çünkü taşınma, kira, çeşitli masraflar derken ufak da olsa tüm birikimimi bitirmiştim. sonra tam maaş ve fark ayrı ayrı yatmıştı sanırım.


  • gnosis  (02.02.24 14:58:17 ~ 14:59:39) 
TUS kazanıp ilk gittiğim kurumda (Pamukkale Üniversitesi) 12 temmuzda yerleşmiştim, tam o gün maaş bilgileri gönderiliyormuş, acele edip yetişmiştim 15'inde maaşımı almıştım. Şimdi çalıştığım üniversitede de geçen sene 12 haziranda başladım. 16 haziranda maaşımı almışım. Yani kurumdan kuruma baya değişiyor gördüğüm kadarıyla. 17'sinde başlayıp gelecek ay alamayan var cevaplarda, ben 12'sinde başlayıp 3 gün sonra aldım ikisinde de :)


  • nundu  (02.02.24 15:37:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.