[]

Yks sınav yeri tercihi

İzmir lise mezunu İstanbul ikametli biri istanbulda sınav yeri seçemiyor mu ?




 
seçebilirsin istediğin yeri. ikametle ya da liseyle alakası yok.


  • jelly bear  (02.02.24 12:27:55) 
onda soyle bi detay var, gecen sene girdim ikamet istanbul ilk tercih istanbul ikinciye istanbul sectirmedi osym'yi aradim mezun oldugunuz lisenin oldugu ili secebilirsiniz dedi. sonra biraz daha arastirinca cevre illerin de oldugunu gordum (detaylari tam hatirlamiyorum) ikinci tercihe gebze yazmistim. o yuzden sizin de ikinci tercihe istanbula izin vermeyecektir eger degismediyse.


  • bay b  (02.02.24 14:37:58) 
Teşekkürler
Evet denedim aynen öyle kabul ediyor
1İstanbul - ikamet ili
2 İzmir ve civar iller - mezun lise bölgesi
345 vs İstanbul şeklinde..

2 yerine keşke son tercih yapsalarmış
Açıklama çok net sayılmaz.
  • gla  (02.02.24 16:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.