[]

Kredi kartımın limitini yükseltemiyorum

10k limit ve 20k yapmak istiyorum. Boşluk da var limit. Ama yükselmiyor.

Hatta risk merkezi raporunda da görünmüyor 10k

Ne yapmalıyım?

 
1.Aylık gelirin tüm kartlarının limit toplamına göre yetersiz kalıyordur. Aylık gelirini yeniden beyan edip ya da diğer banka kart limitlerini düşürerek yeniden dene.

2.Banka aylık gelirin hakkında belge görmek istiyordur. Belgelerini hazırlayıp şubeye gidip müşteri temsilcinle görüş.

3. Sanırım bu aralar bankalar limit artırımında isteksiz. Doğruysa yapacak bir şey yok.
  • Mirket  (02.02.24 10:42:19) 
Kredi skorunuzu yukseltmeniz lazim ve ek olarak youtu.be


  • freedonia  (02.02.24 10:46:07) 
acil lazımsa gidip müşteri temsilcinizle bir görüşün.

Fakat genel olarak kural şu, sen istersen artırmazlar. Fakat otomatik artırmayı açarsan ara ara çok uçuk yerlere yükseltirler. Geçen yıl beni ve çevremdeki kişileri maaşının 4 katını falan bırak 20-30 katına kadar yükselttiler.

Tabii hiç kart kullanmıyorsan ellerinde veri olmayabilir. Sen kullanıp ödedikçe yükseliyor. Bu arada geçen yıllarda ben bir ara bilerek minimumu ödeyip üstünü faize bırakıyordum, bu kadar artmasında "yağlı müşteri bu" fikri mi etkili oldu onu da bilmiyorum.
  • nhk ni youkosu  (02.02.24 13:56:00) 
Bireye verilecek kredi kartının limiti ilk yıl için gelirinin maksimum iki katı, ilk yıldan sonra ise gelirinin maksimum dört katı olacak şekilde hesaplanır.

eger ustteki sartlara gore butun bankalardaki limitleriniz aylik gelirin 2 ya da 4 katinin altindaysa ve artis icin limitiniz varsa, geliriniz belgeleyen evraklarla ilgili bankanin bir subesine gidip durumu anlatip evraklari sunun. o zaman arttirirlar.
  • bay b  (02.02.24 14:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.