[]

Deniz kenarında hiç tatil yapmayan birinin soruları

ben hayatım boyunca antalya, muğla vs. gidip tatil yapmadım. oralara tatile gidersem kesin esnaf beni kazıklar ya da çeteleşmiş mekan sahipleri beni kazıklamaya çalışır ve itiraz ettiğimde çoluğumun çocuğumun yanında döver gibi bir algım var. oralara gidip kimseyle kavga etmeden, kazıklanmadan tatil yapmak mümkün mü?




 
her şey dahil otele gidiyorsunuz. hiç bir şeye karışmıyorsunuz. arada çarsısını turistik yerlerini gezerim diyorsanız. önce google haritalardan yemek yenilecek mekanlar da dahil yorumlara bakıp o şekilde gidip süprizlerle karşılaşmıyorsunuz.


  • limonlu eksi  (31.01.24 22:40:59 ~ 22:46:17) 
mümkün. fiyat sorup beğenmezsen başka yere gidebilirsin. büyütecek bi şey yok.


  • jelly bear  (31.01.24 22:41:01) 
ev kiralarsan pek bir problem yaşamazsın. zaten köşe başı a101, bim, migros, carrefour dolu. yani hiç esnafla muhatap olmadan (sadece belki bakkal ile) tatilini bitirebilirsin.

öte yandan otel veya tatil köyüne gidersen kazıklanmaktan ayrı olarak, belki sana pahalı ama sezona göre ucuz fiyata aldığın hizmetin kalitesini düşük bulabilirsin.
  • malheiros  (31.01.24 22:45:43) 
Yakinlarim antalya'da esnaf. Esnaftan alisveris yapiyorsaniz (ozellikle sahildekilerden) pazarlik yapin, aliskinlar dovmezler korkmayin. Kufur hakaret etmediginiz surece niye saldirsinlar ki? Bunlari yapsaniz bile ugrasacaklarini sanmiyorum ama neyse. Pazarliga yanasmiyorlarsa da almazsiniz, baska yere gidersiniz. Ama soyleyeyim yani kaziklanmadiginiza ikna oldugunuz pazarlikta bile guzel kitlemis oluyorlar, bosuna buna takilmayin. Kar marjini duysaniz akliniz cikar. Kazigi kabullenin.


  • nic cage  (31.01.24 22:46:33) 
Cok fazla haber izlemissin ve etkilenmissin hocam oyle birsey yok


  • Zetnikov  (31.01.24 23:08:07) 
Birçok restoranın önünde menü var, önce bakıp sonra içeri girebilirsiniz. Ben bazen içeri girip menüyü isriyorum beğenirsem oturucam diyorum. Beğenmezsem kolay gelsin iyi günler diyip çıkıyorum.
Hediyelik eşya da almıyorum öyle yerlerde hiç.
Otel konusunda da daha önce tanıdıkların gittiği bir yer bulup erken rezervasyon yaptırırsanız kazıklanma filan olmaz sanırım.
  • turuncu tonlarda  (01.02.24 00:38:59) 
her şey dahile gidince de kazıklanıyorsunuz ya aslında :D ama bir kere vereyim, işin içinden çıkayım, sonra başım ağrımasın diyorsanız her şey dahil mantıklı. ama 3. günden sonra sıkılma ihtimali yüksek. e otele o kadar para verdikten sonra da dışarıda yemek yemek saçma oluyor. bilemedim. ama yorumlara vs bakarak giderseniz sorun yaşamazsınız. zaten menüler fiyatlı oluyor. yiyip içtikten sonra niye itiraz edesiniz ki?


  • elorelia  (01.02.24 09:50:55) 
niye kazıklasın her mekanda fiyat listesi var sorarsın kafana yatarsa girersin. bodrum çeşme taraflarında uçuk fiyatlar olabiliyor ancak diğer tatil yörelerinde daha seçici olabilirsin. didim diğer tatil yörelerine göre daha uygundur.


  • mikahakkinen  (01.02.24 09:54:53) 
öncelikle evet mümkün. o yüzden eylül 15- ekim 15 ya da mayıs 15- haziran15 arası gidin.


  • yoktan adam  (01.02.24 10:09:35) 
kral bu nasıl hayal gücü puhahah git gez tatilini yap. kafanda bu kadar kuruyorsan her şeyi orası çok kötü ama hemen değiştir bu düşünce yapısını


  • mhmtt  (01.02.24 10:16:22) 
bence deniz kenari tatili otel tavsiyesinden once daha onemli bir problemi cozmen gerek. pazarlik korkusu deyip gecmemek lazim. otorite figurlerine karsi istem disi bir korku soz konusu bence. anksiyete(sosyal) gibi gorunuyor.


  • dokunmakalbime  (01.02.24 11:29:10) 
tabiki tatile gidin ancak bu tatilden mahrum kalmanızdan çok daha önemli bir şey var bence. aşırı kaygılarınızla alakalı mutlaka bir uzmana başvurun. terapi herkese iyi gelen, hayata bakışınızı olumlu anlamda çok geliştiren bir deneyim/tedavi. lütfen es geçmeyin.


  • kent sakini  (01.02.24 12:26:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.