[]

Burada ne demek istiyor? (İngilizce - Türkçe)

birebir çevirmek zorunda değilsiniz dostlar. ne demek istediğini özetleseniz yeter. google ile çevirdiğimde bir şey anlamadım.

"We were in Izmir at one point while the city was in response mode to a recent PKK threats, and there was an undercurrent to how everyone was interacting and navigating the situation, and the pieces fit together better with some of your explanations of the culture landscape.

I know only a small portion of turkey lies on the "european continent" and the rest lies in "asia" (I quote because its all eurasia and the division seems silly particularly in the Turkish context).

Do you believe Kurds and Turks consider themselves to be asian? I've never gotten that sense - ethnicity, culture and region seems to bear more importance..."

 
Izmirdeyken pkk saldiri riski sehri diken ustunde tutuyormus ve insanlarda herkese cekimser bakiyormus(buyuk ihtimalle etnik kimliklerine gore on yargiyla)

Bize gore turkiye kismen asya kismen avrupada ama size gore cok da buyuk bi ayrim degil bu.

Turklerin ve kurtlerin kendilerini asyali gorup gormemesini pek anlamiyorum etnik koken kultur ve cografi kultur daha onemli gibi
  • floydian  (31.01.24 20:42:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.