[]

Ben aldıracağım. Ama hangi branş bakar?

Kaşımın altında bir et beni var, baya büyüdü. Göz kapağımda değil ama. Görüntü olarak çok rahatsız etmeye başladı.

Bunu nerede en kolay aldırırım? Nasıl bir prosedürü var?

Boynumda da 7-8 tane var. Topluca alıyorlar mı, yoksa o gözün üstündeki daha hassas mı alınıyor?

İstanbul - Anadolu Yakası.

 
Cildiye alınmasına karar verirse plastik cerrah alır.


  • Mirket  (31.01.24 19:45:11) 
büyükçe bir benim vardı cildiyede randevu bulamadım plastik cerrah alalım bunu dedi aldı ve kocaman dikiş izi kaldı eğer esnetik dikiş atmasını bilmeyen bir cerraha denk gelirseniz iz kalabiliyor
cildiye kuvvetli bir sprey sıkıyor sonra kendi kuruyup düşüyor iz kalmıyor

tabiki bu sağlık konusu ben kendi tecrübelerimi aktarmış olayım seçim size kalmış
  • baknedicem  (31.01.24 20:21:52 ~ 20:24:43) 
İyi bir cildiyeciye git önce. Farklı prosedürler oluyor. Benim et benimi cildiyeci elektrokoter (elektro koterizasyon) yöntemiyle aldı. Elektrik ile yakma yani. Iz çok az kaldı. Et beninden daha iyi gözüküyor. Kriyoterapi yani dondurarak beni alanlar da var. Başka yöntemler de var. Benim cildiyeci kriyo ile daha çok iz kalabilir dedi.

Cildiyecinin yapamadığını genel cerraha veya plastik cerraha yönlendirebilir. Belki iyi bir plastik cerrah da bulunabilir önce ama ben öyle yapmadım. Daha pahalıya gelebilir.
  • ermanen  (31.01.24 21:39:26 ~ 21:40:35) 
Cildiye onun yönlendirmesini yapıyor. Bazılarını kendisi alıyor, bazılarını plastik cerrahiye yönlendiriyor. Devlet hastanesinin ilgili bölümlerinde iz kalması ihtimali yüksektir tabii ki. Henüz aldırmadım ama randevu aldım. Prosedür bu şekilde ilerledi.


  • nawar  (01.02.24 12:44:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.