bahsettiginiz 49 euro olan deutschland-ticket
www.bahn.de ise bu bahsettiginiz seyahati yapmaniz biraz basit olmayabilir. cunku bu bilet ancak bolgesel trenler (RE, RB, S-bahn) gibi trenler icin gecerlidir. Sehirler arasi hizli trenler (ICE, IC, EC) gibi trenler icin kullanilmaz.
Bu nedenle bu mesafede yolu teorik olarak bolgesel trenlerle bir bolgeden diger bolgeye gecerek gidebilirsiniz ama bu yol uzun surer. bolgesel trenlerin gece seferlerinin seyreklestigi de dusunulunce bu mesafeler gunlerce surer.
IC, ICE gibi hizli trenlerin bu hatlarda tek yon biletleri bahsedildigi gibi genelde 100 euro gibi olur. ama erken rezervasyon veya kampanyaya denk gelirseniz 29 euroya da bulma ihtimaliniz var. ornegin bu siteden
www.ltur.comtrene ekonomik alternatif olarak bu sehirler arasinda flixbus veya flixtrain kullanabilirsiniz.