[]

deutsche bahn ile munich-berlin-hamburg 'a gidilebilir mi ?

7 gün için gerek var mı? şehirlerin içinde metro da kullanabilirim ama tek gidiş kullanıcam genellikle, git-gel yok.

bu 50euro'luk olandan mı almam lazım


 
Bahn kart ile mi seyahat soruyorsunuz soruyu tam anlayamadım. Bahn kart seyahatlerde indirim sağlıyor veya 1. sınıfa yükseltirken indirim alıyorsunuz yani 50 €kart ile münih ile berlin arası gidemezsiniz. münih berlin arası 100 euro olması lazım sadece

düzetlme Deutschland bileti diye bir olay da var ondan bahsediyorsanız da detaylar aşağıda verilimiş

www.meininger-hotels.com:~:text=The%20Deutschland%20Ticket%20costs%20%E2%82%AC,and%20regional%20transportation%20in%20Germany.
  • kablelvuku  (30.01.24 13:00:01 ~ 13:06:03) 
bahsettiginiz 49 euro olan deutschland-ticket www.bahn.de ise bu bahsettiginiz seyahati yapmaniz biraz basit olmayabilir. cunku bu bilet ancak bolgesel trenler (RE, RB, S-bahn) gibi trenler icin gecerlidir. Sehirler arasi hizli trenler (ICE, IC, EC) gibi trenler icin kullanilmaz.

Bu nedenle bu mesafede yolu teorik olarak bolgesel trenlerle bir bolgeden diger bolgeye gecerek gidebilirsiniz ama bu yol uzun surer. bolgesel trenlerin gece seferlerinin seyreklestigi de dusunulunce bu mesafeler gunlerce surer.

IC, ICE gibi hizli trenlerin bu hatlarda tek yon biletleri bahsedildigi gibi genelde 100 euro gibi olur. ama erken rezervasyon veya kampanyaya denk gelirseniz 29 euroya da bulma ihtimaliniz var. ornegin bu siteden www.ltur.com

trene ekonomik alternatif olarak bu sehirler arasinda flixbus veya flixtrain kullanabilirsiniz.
  • emrahday  (30.01.24 13:21:07 ~ 13:24:50) 
49 euro olan deutschland-ticket al dedi arkadaşım almanya'da her şehre gidersin dedi

ama elbette ben yüzlerce aktarma yapmak istemiyorum.

anladığım kadarı ile bir şekilde bunu alsam bile emtro değiştirir gibi tren değiştirmem lazım şehir değiştirmek için

doğru mu düşünüyorum?
  • duyurukullanıcısı  (30.01.24 14:34:17) 
onla cok tren degistirirsin. 2-3 saati gecen yolculuklarda ICE ve IC olan trenler iyi. gittigin sehirde 50 euroluk bileti kullanirsin ama her sehirde. En buyuk avantaji o.

uzun mesafelerde alternatif olarak flixtrain'i oneririm.
  • bohr atom modeli  (30.01.24 14:46:33 ~ 14:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.