[]

Genel Vekaletname ile Araç Satışı Hakkında

merhaba herkese. daha önce babama verdiğim vekaletname ile üzerimdeki aracın satışını yapmak istedik, noter bu X plakasına verilmiş dedi. halbuki süresiz ve sınırsız diye belirtmiştik. bugün konsolosluğa gideceğim ve babamın benim adıma sınırsız ve süresiz olarak araba satışı yapabilmesini istiyorum. bunun için hangi vekaletnameyi nasıl talep etmeliyiz?




 
araç satışı için vekaletname dersen onlar verirler. alma yetkisi de verebilirsin ekstra lazım olursa.
daha önce belli plakaya özel almışsınız demek ki.

  • jelly bear  (30.01.24 09:12:34) 
Bildiğim kadarıyla artık sizin istediğiniz gibi süresiz ve sınırsız vekaletname vermiyorlar, büyük ihtimalle bu sefer de satılacak aracın plakasına özel alabilirsiniz.


  • kobuzchu kiz  (30.01.24 09:31:01) 
2 ay önce vekalet çıkarttık plaka yazmadılar vekaletnameye


  • eja  (30.01.24 10:06:47) 
Genel vekaletname diye birşey uzun zamandır yok ama efsane gibi adı var.
Ne iş yapılacaksa onun vekaletnamede yazması gerekiyor.

  • parka  (30.01.24 13:17:16) 
gittim ve sadece plakaya özel yapabiliriz dediler. uzatmadım, verdim döndüm. plakaya özel ama süresini sınırsız yaptırabiliyorsunuz. ayrıca karşı taraftan örneğinin çıkartılabilmesini isteme opisyonunuz da var. 31 euro ücreti mevcut ve nakit ödüyorsunuz, burada paylaşmış olayım. koskoca devletin, diğer bir ülkedeki en önemli kurumunda pos cihazı yok (ülkenin para birimi euro değil). millet eziyet çekiyor, tedariksiz gitmeyin konsolosluklara/elçiliklere.


  • mada  (09.02.24 14:44:17 ~ 14:47:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.