[]

Vietnam-Laos-Kamboçya

Bu ülkelerden ne getirilir?

Annem gitti de her gün arayıp “gelirken size ne getireyim?” diyor. Hiçbi fikrim yok açıkçası. Ne isteyelim?

Teşekkürler

 
Plantain/muz cipsi getirsin çeşit çeşit, çok güzel oluyor.
Kamboçya'dan ipek şal ya da yerel dokuma kumaşlardan çanta/şal/bluz falan getirebilir.
images.app.goo.gl şöyle kâselerden getirebilir.
Ailede değişik tarifler denemeyi seven biri varsa jaggery şekeri getirebilir, burada bulmak zor. Aynı temadan, meraklısı varsa oralardan kuru ahtapot, yılan, börtü böcek gibi atıştırmalıklar da getirebilir.

Ben olsam el yapımı bir şeyler (çanak çömlek, suluboya resim, ahşap oyma) ya da yerel giysilerden isterdim.
images.app.goo.gl Vietnam'da bu pantolonlardan var her yerde, bunlardan olabilir.
  • kobuzchu kiz  (29.01.24 22:57:13 ~ 23:22:44) 
vietnam kahvesi güzeldir, legend veya legende mi ne öyle bir kahveleri vardi ve epey güzeldi (aradim ismi suymus galiba trung nguyen coffee legend).

bol bol güzel ve ucuz deniz ürünü yesin, doysun kendisi bence.
  • kimi raikkonen  (30.01.24 15:42:02) 
kahve- alkollü içecek.


  • atacaksinfinke  (30.01.24 20:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.