[]

Hollandada bir iş ama Japon Firması

Halihazırda yurt dışında çalışıyorum. (Hollanda değil). Janmar motor’ın Hollanda ayağı için bir görüşme önerdiler.
Pozisyon satış ama mühendis veya teknik alt yapısı olan birini arıyorlar. EMEA bölgesindeki müşterilere sürekli (işin yarısı) ziyaret içeriyor.
Maaş aralığı da aman aman yüksek değil (gibi duruyor) blue card’ın altında kalıyor. Ama tabi tatil parası,13.maaş vs var mı bilmiyorum.
Hollandaya gidersem kiram çok az olacak. (Kalacak yerim var)

Endişe ettiren şey firmanın japon olması. Çalışma hayatında amerikan firmalarından bile beter bir yaklaşımları var gibi düşünüyorum.
Bir de üstüne seyahat olayının çok olması ve bir de afrika ülkeleri falan.. :/
Korkudan turistik amaçlı mısır’a bile gitmemiş insanım.

Daha çok erken ama sizce hangi şartlarda kabul edilmeli bu iş? Ya da kabul edilmeli mi?

 
mevcut isinle ilgili bilgi vermemissin ki, nasil kiyaslayalim. ama belli ki istemiyorsun, o yuzden gorusmeyi reddedebilirsin.


  • hot potato  (29.01.24 20:33:27) 
Hocam Japon kültürü diye japon firması aynı şeyleri Hollanda'da yapacak diye bir olay yok. 100 küsur yıllık amerikan firmasindayim, tabiki amerikan kültürü hissedilse de öyle vahşi kapitalizm yok çünkü fransa.

Yani firmanin japon olup olmamasi önemsiz. Honda japondu ama Türkiye'de çıkarken görülmemiş güzellik yaptı çalışanlara. Siz firma hakkında iyi konuşulup konuşulmadigina bakın.


Pozisyon fena değil gibi yani farkli şeyler goreceksiniz, müşteri ziyareti falan insani gelistirip konfor alani dışına cikarir.
  • logisticsmanager  (29.01.24 20:35:10) 
Biraz önyargılı davranıyorsunuz gibi geldi bana. Şirket Japon olda bile Hollanda’da olduğu için buranın normlarına göre bir düzen vardır diye düşünüyorum. Burada da beyaz yaka işler genelde rahat ve profesyoneldir.


  • but that was just a dream  (29.01.24 21:00:33) 
Almanya'da falansan hiç düşünme koşarak git. İngilteredeysen gitme. Değişir yani nerede olduğuna göre. Mülteci çöplüğü yerlerde yaşanmaz.


  • ferenc  (29.01.24 21:56:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.