[]

Öğün tozları

Normalde protein tozlarına falan mesafeliyim ama bu "öğün tozu" olayı hafiften ilgimi çekti. Hafta içi kahvaltı yapmıyorum, öğle yemeğini de iş yerinde hallediyorum da akşam evde hep dışarıdan yiyorum hem masraflı hem genelde sağlıksız. Haftasonu bi de işe de gitmediğim için iki kat sıkıntı.

Evde yemek yap tavsiyesi vermeden, bu öğün tozlarının Türkiye'de en iyisi hangisi? Amerika'da Huel çok övülüyor sanırım ama Türkiye'de yok. Bahs'ı gördüm ama onunla ilgili de negatif yorumlar gördüm tadıyla falan alakalı. Yine de deneme pakedini alsam mı diye düşünüyorum.

Bahs dışında bu iyidir dediğiniz marka var mı? Bi de bunun için blender falan gerekmiyor di mi? Direkt shakera suyla koyup çalkalamak yetiyor?

 
Protein tozuna mesafeli olan birinin öğün tozuna mantıklı bakması bana garip geldi. Protein tozunun içinde olan şeylere bir bakın, bir de öğün tozunda olanlara bakın. Hangisi daha net anlaşılır kendiniz karar verin.
www.bahsbar.com
"İÇİNDEKİLER:

Bezelye Proteini(%85), Maltodekstrin, Ayçiçek Yağ Tozu, Keten Tohumu Unu, İnülin, Potasyum Klorür, Kalsiyumun Ortofosforik Asit Tuzları, Kıvam Verici (Guar Gam), Aroma Verici, Kolin Klorür, Kıvam Verici (Ksantan Gum), Magnezyum Oksit,L-Askorbik Asit, Tatlandırıcılar (Asesülfam K, Sukraloz, Steviol Glikozitler), Demir Sülfat, DL-Alfa Tokoferol,Çinko Sülfat, Niasinamid, Manganez Sülfat, Kalsiyum D-Pantotenat, Retinil Asetat, Kolekalsiferol, Bakır Sülfat,Piridoksin Hidroklorit, Riboflavin, Tiamin Mononitrat, Krom(III) Aminoasit Şelatı, Folik Asit, Potasyum Iyodat, Sodyum Selenit, Sodyum Molibdat, Fillokuinon, D-Biotin, Siyanokobalamin."


Merak edip myprotein protein powder baktım;
%96 whey protein yani peynir altı suyu tozu
Soya lesithini
Tatlandırıcı

Neyse yani whey protein yerine bezelye proteini var yani olay bu bir de öğün olması için daha bir sürü şey var. Bir de bezelya proteinin kalitesi wheyden daha düşük.

Benim bildiğim Türkiye'deki başka yok. Zaten fiyat olarak da Ucuz değil. Blender değil normal shake.
  • logisticsmanager  (29.01.24 17:05:39) 
Yani aslında düne kadar ikisine de mesafeliydim de dün bu Huel ile ilgili bi video izledim ordan aklım çelindi. Ayrıca protein tozu tek başına öğün olarak geçmiyor sanırım, normal beslenmeye ek. Ben yemek yerken ihtiyacım kadar proteini de alıyorum bi şekilde. Bu öğün tozu direkt yemek ikamesi olduğu için ilgimi çekti. Tabii ki her öğün onunla beslenmeyi düşünmüyorum ama atıyorum haftasonları günde bir öğün onunla geçirsem daha mı mantıklı olur diye düşündüm.


  • nundu  (29.01.24 17:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.