[]

Nusret vücudu hakkında

Adamı takip ediyorum yıllardır spor yapıyor. Fakat kayda değer bir gelişimi yok gibi vücut konusunda. Yani tişörtü giyince cılız bir vücut görüntüsü var ortada. Nedir bu durum genetik mi yoksa kendi bilinçli tercihi mi. Yani bir kütle yok ortada fit olabilir orası ayrı…




 
Isinde gucunde adam iste. Fizigini, sinirlarini biliyor adam napsin Savas Cebeci gibi kafayi mi siyirsin 7/24 vucut vucut diye


  • speedy  (28.01.24 12:02:44) 
Adam bunu tercih ediyor bence çünkü boyu kısa ekstra kütle alsa "hard" bi görüntüsü olur muhtemelen, o da hem yakışmayacaktır hem de onu korumak çok yorucu bir olay. Ben Nusret'in hiç Bulk yaptığını görmedim TDEE üstüne maks. 200-300 kalori alıp lean takılıyor, 2000 kalori alsa mesela daha büyük olabilirdi ama onu da tercih etmiyordur.

Edit: Abi tekrar baktım da: www.instagram.com
  • Bir ben var benden şurada  (28.01.24 12:08:18 ~ 12:20:35) 
Kütle calismiyorsa yoktur. Spor yaparak kütle alınmıyor, kütle kazanmak amacı ile spor yapıp beslenmek gerekiyor.


  • logisticsmanager  (28.01.24 13:45:10) 
iyi de o vucut kendi yasitlarindaki erkeklerin yuzde 90'indan, 95'inden daha iyi. ondan sonrasi profesyonel olmak zaten.


  • baldur2  (28.01.24 14:57:33) 
vücudu çok iyi, yağ oranı çok düşük. daha fazla şişerse çirkin durur zaten. doğal yollardan kas yapmak çok çok zor bir şey. instagram'da görüp wow dediğimiz adamların %99 u streoid kullanıyor. diğer türlü olmuyor kendimden de biliyorum kafayı sıyırmak lazım kalori hesabı, uyku, beslenme vs vs. normal çalışan birinin yapabileceği şeyler değil.


  • hayati cozemeyen adam  (28.01.24 18:12:09) 
Bu arada şunu da eklemeden geçmemek lazım; Instagram'da görülen çoğu kişide adami arnold yapmayan ama yağ oranı düşük tutmaya yarayan falan ped kullanılıyor.
Kısacası nusret gibi birinin bunları kullanmama oranına yüzde 0.05 veriyorum. Bunda yanlış bir şey yok ama sadece ünlü ya da zengin olanlarin hepsi bunu yapıyor. Jeff bezos da başka bir örnek.

  • logisticsmanager  (28.01.24 18:32:53) 
Logistics hocam ped dediğiniz nedir?


  • andlee  (28.01.24 19:37:37) 
Performance-enhancinf drugs.
Yani steroid diyince insanlar böyle arnold, ronnie falan düşünüyor ama alakası yok. Hollywood ve zenginlerin çoğu bunları kullanıyor. Ve bunlar içinde misal 50 küsur yaşında Hugh jackman'in öyle gözükmesini sağlayan ilaçlar da var. Bu noktada nusret'de çok büyük ihtimal kullanıyordur ama az yağ orani için vs.

  • logisticsmanager  (28.01.24 19:59:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.