[]

saatin orijinalliğini anlamanın bir yolu yok mu?

resmi distribütörünün satış fiyatının %35 aşağısında bilindik online satış sitesinden aldım.

ürünün görselliğinde hiçbir problem yok. ağırlığını dahi ölçtüm o da uygun.
peki ama nasıl emin olacağım? garanti belgesi var mühürlenmiş falan ama resmi bir yerde teyit ettiremedikten sonra ona nasıl güveneceğim?

satın aldığım satıcı için şikayetvar'da iki üç tane şikayet var orijinallik şüphesi hakkında.

 
Marka-model ne? Bazı markalarda online registration var. Oradan register edersen orijinaldir. Ya da alıp başka saatciye gotur. Saatin içinde onemli olan mekanizma. Mekanizma nedir? Spec'leri tutuyorsa orijinaldir.


  • prole  (27.01.24 17:48:50) 
saat marka modeli fossil fs4656. saatçinin yapacağı inceleme durumunda ürün garanti kapsamı dışında kalmayacak mı?


  • estranged  (28.01.24 01:55:40) 
Hocam bu senelerdir piyasada olan, yaygın bir saat. Bir de bu saatin çakmasını yapmakla uğraşacaklarını şahsen ben zannetmiyorum. Quartz, mineral cam bir fosil için internette gördüğüm 7.500 lira civarı fiyat zaten çok. Sen ederine almışsın. Bir hafta takip et, saat bariz geri kalmıyor ya da ileri kaçmıyorsa kullanmaya devam et rahat rahat.


  • prole  (28.01.24 04:04:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.