[]

Sistemi nasıl upgrade etmeli

Seneler evvel 1400 liraya oyun pc si toplamıştım. Şimdi cs2'yi kaldırmıyor hiçbir şekilde. Akıcı şekilde cs2 oynayabilmek için nasıl bir işlem yapayım?

Sistem:
Amd a10 7870k apu
Gigabyte GA-F2A68HM-DS2H anakart
G.skill 2x4 8gb ddr3 ram 2144hz overclocklu
500w güç kaynaklı kasa
120gb hyperx ssd
1tb hdd

Şimdi en minimum masrafla nasıl bu sistemi akıcı bir rekabetçi counter strike 2 oynanabilir hale getirebiliriz?

Seçenek 1:
Ekran kartı almak.
Fm2/fm2+ bir board'a uyumlu olacak iyi bir pci grafik kart tavsiyeniz var mıdır? Muhtemelen eski model olup iş görürse yeterlidir.

Seçenek 2:
Yeni kart ve işlemci.
Kasam şu: www.sitem.com.tr
Buna uygun orta yollu bir anakart+işlemci+ekran k. Öneriniz var mıdır? Diğer çevresel birimler aynı kalır...

Seçenek 3:
Yeni makina.
Cs2'yi sıfır sorunla oynayabileceğim en uygun yollu intel sistem hangisidir?

 
bence hazır sistemler içinden amd am4 soket anakart ve işlemcili, ekran kartı olarak da rtx3060'lı bir sistemi, 16gb ram, 500gb ssd veya m2 ile 20 bin civarına toplarsınız. windows 11'de yükleyebilirsiniz. intel sistemler daha pahalıya gelecektir.

şimdi ekran kartı alsanız belki bottleneck olacak ve en kötü işlemci yükselteyim deseniz anakart, ram falan hepsi değişecek. hiç girmeyin o işlere.

eski sistemi de bir bilgisayarcıya az bir paraya verin gitsin.
  • malheiros  (26.01.24 21:18:43) 
kesinlikle 3. eldekini bi tanıdığa falan verin gitsin. sinerjiden falan fiyat tahminlemesi yapabilirsiniz.


  • glamdr1ng  (27.01.24 13:16:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.