[]

Hyundai bayon ya da benzeri araç kullanan var mı

Hanımın 2022 model cliosu var satıp bu tarz sıfır bir araba almayı düşünüyoruz. Kullanıcı varsa biraz bilgi verebilmesi mümkün müdür? Cliodan bu tarz arabaya geçişte zorlanır mı acaba 2 yıl hergün araba kullanan bir kadın düşünülürse? Artı eksileri neler olur? Lokasyon istanbul.




 
Aracım hasar sebebiyle servisteyken üç günlüğüne Bayon kullandım, iç malzemesi falan zaten kalitesiz ama akaryakıt tamamen hayal kırıklığı. 1.4 otomatik araç ile şehir içi-şehir dışı karışık 11 lt. altına düşemedim. Rutinde kullandığım aracım 1.0 e-tsi ve karışık yakıtım 5.2.


  • en bi orijinal  (26.01.24 00:43:01) 
1.0 alacaksan al. 1.4 alma.


  • jelly bear  (26.01.24 02:01:56) 
eğer söz konusu olan 1.4 atmosferik olan modeli ise o araç istanbul trafiğinde kullanılmaz sizi yakıt olarak üzer. araç kıtlığında bakmıştım iç kalitesi bana çok kötü gelmişti. b sınıfı suv araç düşünüyorsanız crossland'e bakın derim.


  • delidir yakalayin  (26.01.24 09:00:12) 
bir yıldır her gün bayon kullanıyorum er kişisi olarak. şirket vermemiş olsa gidip almazdım. çabuk yığılan bir araç. eşime verdim bir kere çok beğendi. beklentiler kullanım tarzları bunlar önemli :)

+ akaryakıt gerçekten çok kötü. hep 80 le falan gitmeli
  • kablelvuku  (26.01.24 11:26:44 ~ 11:27:04) 
Hyundai atmosferik motorları uçsun kaçsın arabalar değil.

Ben Elantra kullanıyorum. İki kuzenim Bayon ve Kona kullanıyorlar.

İzmir'de abartılı trafiğe girmiyorum, şehir içi tüketimim 6,9-7,2 litre arasında değişiyor. Yavaş da kullanmıyorum aracı. Hep 80'le falan gitme olayı yok yani. Doğru kullanımla ilgili bir şey yakıt tüketimi.

Malzeme kaliteleri 1. sınıf değil ama trim sesi falan yok. Ön konsollar gayet kullanışlı.

Bence en önemlisi kronik sorunları yok. Arıza yapmazlar. Benim tercih sebebim buydu.
  • lancelot du lac  (26.01.24 14:19:10) 
Hyundai Bayon ve Kia Stonic ilk otomobil için gayet güzel seçimler, fiyat/performans anlamında ikisi de tatmin eder. Yalnız 1.0 turbolu alın ki fiyat olarak bir tık pahalıdır.


  • halitkin  (27.01.24 14:18:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.