[]

Samsung Degisim Kampanyasi Magazalardan Oluyor Mu

Selam duyuru, samsung magazasina gitsem direkt eski telefonu verip yenisini indirimli alabiliyor muyum?

Ek olarak s24 mu s24+ mi onerirsiniz?

cok memnun oldugum s10+'imi kirdim bugun :(

 
s24 exynos 2400 işlemciyle gelince hayal kırıklığı yarattı, pek tavsiye edilmiyor şu an. sadece ultra modelinde snapdragon 8 gen 3 var. s23 veya s23+ almanız daha makul gibi.

cihazınız kullanılabilecek durumda değilse değişim kampanyasında düşük bir fiyat biçilecektir. aşağıdaki sayfalarda s23 ve s24 için değişim kampanyası kısmı var, oradaki kısmı doldurarak telefonunuz için ön fiyat teklifi alabilirsiniz.
shop.samsung.com
shop.samsung.com
  • kesmekes laleler  (26.01.24 00:23:28) 
ben geçen yıl s23 aldım bu şekilde, eve görevli geliyor bakıyor ve yeni telefonu verip gidiyor.

kırınca fiyatı baya düşürür ama şu an üstüne 6-7 bin ek destek veriyor, zaten o sebeple bu kampanyaya başvurursan başvur. Ha dışarıda zaten ucuzsa gerek yok. Bazen Samsung'da atıyorum 40 bin olan şey hepsiburadada 35 bin oluyor, anlamı kalmıyor.

edit: exynos'larda pil tüketimi daha fazlaydı eskiden, hala öyle mi bilmiyorum. S23 snapdragon ile gelmişti S24'te tekrar exynos'a geçmeleri de değişik. Performans olarak eşdeğerdir sanırım ama pil ömrü vs. etkileniyorsa sıkıntı işte. İncelemelere bakmanız lazım.
  • nhk ni youkosu  (26.01.24 00:25:49 ~ 00:32:55) 
Ek destek icin merak ettim ben de 2800 + 7000 guzel fark gibi.

s23 icin baktim onda cok bir fiyat farki yok ama ek destek 3500. s24 daha mantikli degil mi bu durumda
  • aguen  (26.01.24 01:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.