[]

dolap'ta süreç nasıl işliyor? - satılık 2 mutfak aleti ilgilenen varsa

dolap'ı hiç kullanmadım daha önce. sitede ya da uygulamada böyle genel bir açıklama da göremedim. bir mikrodalga fırın ve bir de tost makinesi var. mikrodalga fırını satıp tost makinesini de ücretsiz elden çıkarmak istiyorum. isteyen varsa buradan da yazabilir, hiç uğraşmam bunlarla.

- sadece ürünlerim kısmına fotoğrafları ve diğer gerekli alanları giriyorum ve onaya gönder diyorum. onaylanınca doğrudan yayınlanmış oluyor herhalde öyle mi?
- bir kayıt işleminde iki ürünü de koyabiliyor muyum? yani mesela mikrodalga fırını satıp tost makinesini de ücretsiz vereceğim ben, bu şekilde olabiliyor mu?
- kargo gönderimi için dolap uygulaması elemanı ya da dolap uygulamasının anlaştığı bir kargo şirketinin elemanı eve gelip kargoyu alıyor mu? paketlemeyi vs. benim yapmam gerekiyor sanırım değil mi?
- bu işlemleri hep uygulamadan yapmam gerekiyor sanırım öyle mi? web sitesinden yapılamıyor yani.

 
1. Evet.
2. Evet.
3. Yaşadığınız yere göre değişir. Paketleme tamamen size ait.
4. Evet.
  • kesmekes laleler  (25.01.24 13:49:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.