[]

Kapıda kaldık

Arkada anahtar takılı bizde anahtar var ama olmuyor. Kart soktum denedim olmadı. Siz nasıl açardınız çilingir mi çağırdınız ve ne kadar ödediniz?




 
Ben şu videodan bakıp açmıştım
www.youtube.com

  • Tina  (24.01.24 14:49:24) 
röntgen filmi ile çok rahat açılır


  • Rao  (24.01.24 14:54:31) 
binadaki tüm çelik kapılar aynı modelse, karşı ya da alt/üst komşunun kapısının diline bakıp nereye denk geldiğine iyi bakın.

sizin kapıda da tam oraya denk gelen yeri yuakrıdaki yöntemlerle kurcalayın.

kesilmiş pet şişe, kart, vb esnek ama sağlam plastik bişeyler ile o dili itebilirsiniz.

Tam karşısından itmek zor olur, hafif üstten aşağı doğru çapraz uğraşlarla deneyin.
  • John Bloor  (24.01.24 15:28:39) 
Eski evimde kapıda kaldım, çilingir geldi, kapı kilitli mi diye sordu, hayır dedim, pet şişe ile 10sn'de açtı.

Eğer önceden yaptıysanız ve dilin geldiği yeri biliyorsanız bir kaç dakikada açarsınız, uç bir güvenlik önlemi yoksa en acemi adam videoya bakarak 10dk'da açar.

Google'dan il ilçe çilingir şeklinde arayıp fiyat alabilirsiniz, zaten her kata 500 tane çilingir magneti yapıştırmışlardır, çok aramanıza gerek kalmayabilir.

Son olarak açmak için mümkünse araç yağ bidonu gibi görece kalın plastikten bir parça kesip denerseniz başarılı olma şansı artar.
  • kimlanbu  (24.01.24 15:37:17) 
bir ay önce aynı durumu yaşadım. kartla denedim asla olmadı. çilingir çağırıp, 350 tl ödedim - Kadıköy Hasanpaşa.
çilingir de kapıyı alttan ince uzun demir bir çubukla açabildi

  • livaist  (24.01.24 16:43:27) 
Bu şekilde bir kere ben de kaldım. Kapıcı halletti sağ olsun.

Kapıcı veya güvenlik varsa bir sorun, yoksa çilingir...


.
  • kartallar yuksek ucar  (24.01.24 17:53:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.