[]

ikinci el alisveris sitesi/uygulamasi

merhabalar.

2. el satin almak istedigim bazi makyaj malzemeleri ve kitaplar, elimde kalmis olan, giymeyip satmak istedigim uc bes parca kiyafet var. dolap, gardrops gibi uygulamalarin komisyon ucreti cok fazla ve belirli bir sorun oldugunda uygulama saticinin yaninda durmuyor. letgo'da bu durumlar nasil bilgim yok fakat orada da baska sorunlar oldugunu okumustum. bu sebeple kitlesi basimi agritmayacak bir uygulama istiyorum ki aldigim urunun orijinal olduguna emin olayim, yorulmadan da satisimi gerceklestirebileyim. bu uygulamalar disinda uygulama tavsiyeniz var midir veya bu uygulamalardan tercihiniz hangisidir diyerek onerilerinizi almak istedim.

tesekkur ederim herkese.

 
dolap hala en iyi seçenek maalesef. pazara hakim olması bile başlı başına yetiyor, çünkü diğerlerinde ya ürününüz satılmıyor ya da aradığınız ürünü bulamıyorsunuz. komisyonlar ne durumda bilmiyorum şu an, geçen yıl orada çok kitap satmıştım.


  • kesmekes laleler  (24.01.24 02:03:17) 
ürünü satın aldıktan sonra zarar verip bu ürün hasarlı geldi diyen çok kişi olduğunu okumuştum da o yüzden çekinmiştim aslında ama alım satım yapabilmem en önemlisi tabi. teşekkür ederim.


  • lvega  (24.01.24 17:18:46) 
deforme iade ihtimalinden korunmak için ürünün her açıdan fotoğrafını çekip ilana ekleyin. paketlerken video kaydı da alın. ürünün sağlam olduğunu ispatlayacak kadar elinizde fotoğraf ve videolu deliller olsun. bunları ekleyebildiğiniz kadar ilana ekleyin.

negatif şeyler daha çok dillendirilir, ön plana çıkar. insanlar bir şeyden gördüğü yararı yazma eğiliminden çok bir şeyden gördüğü zararı şikayet etme eğilimindedir. her şey hakkında kötü yorum bulursunuz rahatlıkla. tedbirinizi alıp düzgün bir müşteri seçtikten sonra satışlarınızda problem yaşamazsınız. hatta ilanınız çok özenliyse iyi müşteri gelip sizi bulur, tek soru sormadan siparişini verir geçer.
  • kesmekes laleler  (24.01.24 20:24:16) 
tavsiyeler icin cok tesekkurler.


  • lvega  (25.01.24 14:45:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.