[]

hollanda saglik sigortasi

annemin gormesi gereken tedavi hollanda'da basic insurance altinda bedava, deneysel bir tedavi, diger turlu 60.000 euro uzerinde.

dutch health insurance (en basic versiyonu) nasil elde ederim? okula kayit, dil kursuna kayit olur mu? ya da tanidik biri bulup ya da birisine para veirp gecici calisan olarak gosterse?


 
Abi öncelikle geçmiş olsun, hastalık ne bilmiyorum. Yanlış anlama ama bunlar olmaz. Bugün normal turiste bile zor vize veriyorken avrupa devletleri tahminen 50 yaşında bir insana ne okul ne dil kursu ne çalışmak için vize verir. Anneniz bir sirkette üst düzey yönetici falansa neyse de Avrupa'da bir insanı yanına aldırmak için ödenmesi gereken minimum para var, onun dışında o işin hollanda ya da Avrupa'dan bulunamayacak bir şey olması da lazım. Ki onu da kişinin kanitlamasi gerekecek, üstüne bu süreç aylarca sürecek (hatta yil). Misal romanya'ya bir tanıdık gitti şu an, 8 ay sürdü vize almasi.

Hani sizin için olsa neyse belki bulunur da anneniz için imkansız gibi.
  • logisticsmanager  (23.01.24 19:00:09) 
yurtdisindan isci alimi ve organizasyonu yapan uitzendbureau lar var. isci haklarini koruyan cok adil kurumlar degil ama onlardan biri ile iletisime gecip calisma vizesi basvurusu konusunda fikir alabilirsiniz. ihtimal cok dusuk ama bi telefon acip durumu anlatirsaniz en azindan neyin mumkun olup olmadigi hakkinda fikriniz olur.

rastgele google layip sunu buldum. tanimam etmem, ornek sadece.
www.westflex.nl
  • sttc  (24.01.24 01:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.