[]

Yazici Onerisi

Ablam ogretmen ve sinifta kullanmak icin yazici almak istiyor.

Gereklilikler:
Renkli olacak
Gorece hizli olacak
Sik kullanima uygun
Murekkebi/kartusu/vs bittiginde kolayca ve asiri pahali olmadan doldurulabilecek

Butce 8 bin e fazla.

Tesekkurler

 
Canon G3420 tanklı yazıcı kullanıyorum, memnunum. Yalnız, sınıfta öğrenciler kavga eder, yazıcıyı kaldırır ederlerse falan tanklı yazıcıları istemeden bozabilirler. Kartuşlu yazıcı uzun dönemde çok pahalıya gelir. Bu durumda renkli lazer alması en mantıklısıdır diye düşünüyorum.


  • malheiros  (23.01.24 18:27:14) 
Sacma bir soru olacak ama yazicilar
kartuslu
tankli
lazer
diye uce mi ayriliyor?

Sinifta ogrencilerin kavga edip yaziciya zarar verme ihtimalini hic dusunmemistim acikcasi.
  • 14  (23.01.24 18:39:14) 
Kartuşlu ve tanklı Mürekkep püskürtmeliler yavaştır. 1 renkli sayfayı nerdeyse 1 dk da yazarlar.
Siz renkli lazer yazıcı almalısınız. Tam dolu tonerlerle minimum 15 bin sayfa filan yazıyor çoğu.

  • rodeocu  (23.01.24 20:49:30) 
@rodeocu renkli lazer yazicinin toneri ne kadar tutar acaba fiyat olarak?


  • 14  (23.01.24 22:38:12) 
"Mono Lazer Yazıcı" gibi ibareler goruyorum, bu siyah beyaz demek mi yoksa baska bir sey mi?


  • 14  (23.01.24 23:04:07) 
Evet mono siyah beyaz. Renkli lazer için 8 binin biraz üzerine çıkacaksınız.


  • malheiros  (24.01.24 00:18:06) 
ben de epson'un tanklı L3151 modelini kullanıyorum uzun süredir. bütün mürekkep püskürtmeliler gibi lazere göre yavaş tabi ama çok yoğun çıktı almayacaksanız bence iş görür bu tip yazıcılar. renkli lazer yazıcılarla arasında epey fiyat farkı var bildiğim kadarıyla. bu modelde fotokopi, tarayıcı da var. kablosuz bağlantıyla da çıktı alabiliyorsunuz. aklınızda bulunsun.


  • mustafakesekci  (24.01.24 16:10:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.