[]

trendyol satıcısından iade işlemi

trendyolda bir satıcıdan figür aldım. satıcı puanı 8.9 idi güvendim ama kırık ve kötü kondisyonda bir ürün geldi. iade ettim ancak satıcı para iadesi kısmında sıkıntı çıkarırsa trendyol nasıl devreye giriyor, böyle bir tecrübe yaşamış olan var mı?

amazon başka satıcı da olsa müşteriyi mağdur etmiyor ama trendyol bu konuda nasıl? para iadesi işlemi sorunsuz çözülür mü eğer satıcı kaynaklı bir sıkıntı olursa?


 
Uzun ve zorlu bir süreç sizi bekliyor. Satıcı trendyol olsa bile süreç degişmiyor. Dua edin de satıcı iadenizi kabul etsin. Ederse paranız 15 gün içinde yatar. Eger etmezse geri gönderdiginiz ürünü size geri kargolar. Kırık ve şekilsiz bir figürle başbaşa kalırsınız
Trendyol müşteri hizmetlerine yazarsınız 1 ay sizi oyalar. En sonunda lanet olsun diyip çöpe atıp hayatınıza devam edersiniz

  • limonlu eksi  (23.01.24 18:17:41) 
satıcının sıkıntı çıkartabileceği tek konu kargodan almanız gerekn hasar tespit tutanağı. onda da, zaten kargo bıraktı gitti, açmamı beklemedi, nereden bilebilirdim ıvır zıvır sallarsanız sorun yaşamazsını. kırık tarafını düşünürsek, zaten normalde tutanak tutmak gerekiyor ve tutanak istemek de müşteriyi mağdur eden bir durum değil, olması gereken. yok ürün sadece kalitesiz geldi derseniz de keyfi iade hakkınız mevcut.


  • kondansator  (23.01.24 18:25:31) 
Ben gelen ürünü kargo kutusunu bile açmadan iade ettim, hatta kargoya teslim ederken fotoğraf da çekmiştim hiç açılmadığı belli olacak şekilde, satıcı kabul etmedi. Trendyol maalesef yapabileceğimiz bir şey yok dedi.


  • namandigurai  (23.01.24 18:33:34) 
terndyol kendi iade yapyor, sorun olmaz


  • mtgs  (23.01.24 20:07:24) 
bu tip durumlarda kargoyu açarken en baştan kamera kaydı almak gerek ki , herhangi bir itilaf ta elinizde delil bulunsun.


  • Rao  (23.01.24 20:38:11) 
neyse ki satıcı kötü niyetli biri çıkmadı ve ertesi gün iade işlemini gerçekleştirdi. teşekkürler cevaplar için.


  • oldtimer  (25.01.24 12:48:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.