[]

Mavi Tur önerisi

Arkadaşlar biliyorum Barbaros Yatçılık mavi tur işinin en büyük firması ama sizin kabin kiralama konusunda x kaptanı arayıp anlaş, onun yatı çok konforlu ekibi de temizdir diye önereceğiniz birileri var mıdır? Akdeniz değil, Ege (marmaris fethiye bodrum civarı) düşünüyoruz.
Teşekkürler



 
Kim dedi onu ya. Barbaros yatçılık ile ilgili son derece olumsuz yorumlar vardı birkaç yıl öncesinde. Biz 4-5 yıl önce onlardan Blue Pearl idi sanırım kendi tekneleri olduğunu söylemişlerdi, kiralamanın eşiğinden dönmüştük. Nitekim yeni yenilendi dedikleri tekne bakımsız eski bir tekneymiş vazgeçmiştik.

Doğrudan kaptanı arayarak işlem yapmanızı önermiyorum, çünkü belki acenteye komisyon veriyorsunuz ama alacağınız hizmetin garantisi olarak görüyorum bunu. Kaptanlar çamur yapabiliyor diğer türlü, rota, klima kullanımı vs konularında.

Ben size gözüm kapalı Golden Yachting'i öneririm. Sahibi Hakan Bey çok düzgün birisi, ticari ahlakı da çok yüksek. Zarar etme pahasına sözünün arkasında durur. Kendi teknelerini 1-2 yıl önce yenilediler Golden Glory, kamaraları bize küçük gelmişti ama üst ortamı çok keyifli. Bunun dışında tekne ağları da geniş farklı tekneleri de önerebilirler.
  • FAtE  (23.01.24 15:51:12) 
biz geçen sene arcadiayachting.com üzerinden kiralama yaptık grup olarak. en ufak bir sorun yaşamadık. her büyüklükte tekne var portföylerinde.


  • scudman1  (23.01.24 15:55:18 ~ 15:56:03) 
Captainfargo ile 3-4 kere mavi tur yaptım. İlk turun teknesi kötüydü. Kamaraya sürekli mazot kokusu giriyordu, banyosunda su birikiyordu. Daha sonraki turlarda tekneler daha iyiydi. Alkolsüz içecekler ve su tur ücretlerine dahildi. Sadece kendi alkolümüze her seferinde götürdük ve sıkıntı çekmedik. Fethiye-Göcek turları epey güzel geçmişti.


  • plastik turambar  (23.01.24 19:01:02) 
www.instagram.com

bu hatun gocek koyunda takiliyor, ben olsam buyuk bir yatcilik firmasindansa boyle butik birisiyle tur yaparim...
  • cooperr  (23.01.24 20:36:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.