[]

Bu monitör istediklerimi karşılar mı?

www.amazon.com.tr

Şimdi 3 adet Type-c olduğu yazıyor.
ethernet, ses girişi, diğer usb'ler falan da mevcut.

Yapmak istediğim şeyi de açıklayyım;

Bu monitör üstüne, hoparlörlerimi bağlayacağım.
Etherneti bağlayacağım.
USB üzerinden mikrofonumu bağlayacağım.
Yine USB üzerinden bazen bağlamam gereken cihazlar oluyor (harici disk diyelim örneğin) bunları bağlayacağım.

------------

Ardından ben buna macbookumu bağladığımda, hem macbookum şarj olacak hem de bu cihazlara otomatik bağlanmış olacak. değil mi?

Ek olarak da, ben buna windows kasamı da bağlayacağım. (Ama type-c üzerinden mi bağlamam gerekiyor mesela?)

Asla macbook ile aynı anda çalıştırmıyorum windows kasamı. Macbooku söküp, windows kasayı taktığımda, bu cihazlara bu kez de windows kasam bağlanmış olacak?

olacak mı?
yoksa bunun olması için başka bir şey mi gerekiyor?
veya araya bir switcher gibi bişey mi koymak gerekiyor?

 
macbook kısmını bilmiyorum. kasayı display port ya da hdmi kablosu ile bağlayacaksınız. kasa ile bağlantı sağladığınızda çalışırlar. bendeki monitör aynı marka/model değil ama usblerini bu şekilde kullanıyorum kasaya mikrofon kablom yetişmediği için.


  • nolmus yani  (23.01.24 10:36:39) 
bu ekran 90 watt'a kadar enerji verebiliyor diye görüyorum. bu durumda evet macbookunuzu ayrıca şarja bağlamanıza gerek kalmayacaktır.


  • kent sakini  (23.01.24 13:10:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.