[]

Tatilde yurt dışı uçak ve araç kiralama nereden yapılır

İlk kez Avrupa ya gideceğiz tatil için.

Ucuz uçak bileti ve araç kiralama için önerileriniz var mıdır

Blog yazısı ekşi sözlük linki de alabilirim.

Farklı şehirlerde araç bırakmam gerecek, rent a car sonradan fatura çıkarıyormuş bundan nasıl korunurum?

 
ucak bileti: skyscanner en iyisi genelde
arac: rentalcars.com'dan pek cok firmayi gorebilirsin. turkiye'de de bilinen buyuk markalar en temizi. baska yere birakmak cok tuzlu olur yalniz - ceza yemedigin surece de ekstra bir masraf olamz.

  • fakyoras  (22.01.24 19:37:49) 
ilk kez avrupa seyahati ise araç hiç tavsiye etmem. en rahatı tren olur.


  • biergarten  (22.01.24 21:29:59) 
Uçak bileti için zaten skyscanner denmiş.

Araç kiralama için rentalcars.com (booking.com)'da söylenmiş ben detaylarını vereyim. Sixth, Enterprise, Europecar, Alamo vs gibi büyük firmalardan "zero excess" (sıfır sorumluluk) sigortası ile kiralayın.

Eğer farklı şehirlerde/ülkede araç bırakmak isterseniz mesafeye göre 1000Euro'ya kadar ekstra masraf çıkar, bunu sonradan fatura etmezler, burada alacağım, şurada bırakacağım derseniz direkt olarak tutarı söylüyorlar zaten.

Eğer çok şanslı biriyseniz, sizin gibi yapan birisinin aracını geri götürme fırsatı doğarsa bazen ücretsiz veya baya indirimli teklif yapabiliyorlar. Belçika'da alıp hollanda da bırakmak istediğimde kriterlere uyan bir araç vardı ama lüks segment'e ait olduğu için kiralamadım, ekstra ücret almadan başka ülkede bırakmaya uygundu. Europecar ise 250eur ekstra ücret çıkardı.
  • kimlanbu  (23.01.24 10:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.