[]

sağa sola işeyen kedi

geçen hafta bir arkadaşa uğradım kedileri aynı bahçe içindeki farklı bir eve (lojmana) taşınalı beri olur olmadık yere çişini yapıyormuş sürekli (bir kaç kez kakasını da yapmış) veterinere götürmüşler hayvan terapistine götürün falan demiş ama bizimkiler de yuh artık falan demiş ve şimdilik idare ediyorlar.

ben de merak ettim burda kedi sahibi çok, bu davranışı kendi kendine düzeltebilirler mi acaba? ne yapılabilir vs?


 
merhaba
kediler köpekler gibi wc eğitimine ihtiyaç duymaz hatta default özelliğe sahiptir.kedi her nereye gitse bile bir kere wc kumunu gösterdiğinizde kendisi bir daha kum nerede sormaz ve işini görür

erkek kediyse ve kısırlaşmadıysa çiftleşme zamanı gelmiştir, işi inada bindirir
- erkek kediyse ve kısırlaşmış bile olsa arkadaşınız ilgi göstermeyip oyun oynamamıştır
- cinsiyeti fark etmez wc düzenli olarak temizlenmeyip havalanmamışsa trip atarak çişini/kakasını yapabilir
  • seferyan  (22.01.24 16:53:35) 
Eski yerine gitmek istiyor, ancak gidemiyordur. Kafası karışmıştır yani. Terapist filan abartmışlar :)

Mümkünse ona özel, kuytu bir yere kumunu koyun. Başka kedilerden uzakta bir yer olsun, mümkünse tabii.
  • alfired  (22.01.24 17:32:10) 
öncekiler de kedi beslemiş olabilir mi?

ama genel bir mutsuzluk ifadesi bu. bir şeyler yanlış diyor kendisi için. özellikle sağlık sorununda yapar ama vet sorun bulmamış.

biraz vakit geçirin genelde anlatırlar kendilerini.
  • janderzel zartanyan  (22.01.24 23:42:45) 
kedinin kendisine ait bir eşyayı kumu olan odaya koyun kediyide içeri koyun mümkünse bir süre relax paste versinler gğnde 2 kere, strese girmiştir hayvan çoğu kedi yer değişikliği sevmez bıraktığı kokular hep sıfırlandığı için streslenmiş, 1 hafta erken 1 aya anca alışıyorlar.
relax paste ve kendi eşyalarını eve kapılara falan sürün kokusu geçsin, battaniyesi falan illaki vardır?

  • eja  (23.01.24 09:36:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.