[]

Erkek için yüz bakım ürünü

Artık suratımin yaşlandığını fark ediyorum. Uyanınca yüzünü dahi yikamayacak kadar cilt bakımıyla arası olmayan bir insanım. Esasında genel olarak bir sıkıntım yok (akne gibi) fakat özellikle uykumu alamadığım gecelerin sabahında yüzümün fark edilir şekilde sarktigini görüyorum. Elmacık kemiği bölgesi bildiğiniz top top oluyor.

Kolayla edilebileceğim ve artık bundan sonra düzenli kullanabileceğim bir krem veya başka bir bakım ürünü var mı. Fiyatı abartı olmadığı sürece önemli değil.


 
Hemen hemen ben de aynı durumdaydım. Ancak bu konu derya deniz. Ivır zıvır bir sürü şey var.
Bence aylık düzenli olarak cilt bakımına gidin. Ordaki uzmana da sorun günlük yapmam gereken ne var diye. En mantıklısı bu. Yani ben böyle yaptım.

  • nuevo  (22.01.24 12:41:54) 
*kolayca sipariş verebileceğim olacaktı.

@nuevo: nereye gidiyorsunuz İstanbul'da mi, bı de ücretleri nasıl.
  • sanguine  (22.01.24 12:44:36) 
Ankaradayım valla paket olarak sattılar hocam 3-4 ay önce seans başı 400 gibi birşeydi. Belki artmıştır yılbaşından sonra


  • nuevo  (22.01.24 12:51:37) 
Cildinize bakmanın en kolay yolu cilt tipinize uygun bir yıkama jeli ve nemlendirici krem alıp düzenli kullanmak. Gece duş alma alışkanlığınız varsa gece kremi alın, krem sürüp öyle yatarsınız. Sabahçıysanız gündüz kullanımına uygun krem alın. Bir de yüz için güneş kremi alın, yaz kış, bulutlu hava dahil dışarı çıktığınız her gün kullanın. Özellikle güneşli günlerde 2-3 saatte bir tekrar sürün. Baktınız iyi geliyor, düzenli kullanabiliyorsunuz, serumlar, tonikler falan da eklersiniz sonra.
Ürün öneremiyorum, büyükçe bir Rossmann/Watsons/Gratis'te ürün seçmenize yardımcı olurlar, sonrasında Dermoeczanem gibi bir siteden alabilirsiniz. (Kozmetik kremlerin kırışık önlemesi, var olan kırışıkları doldurması gibi şeyler azıcık yalan dolan, iyi bir nemlendirici olsun yeter.)

Uykusuzluk şişkinliği için yüzü soğuk suyla yıkamak, sabah 3-5 dakika soğuk kompres yapmak iyi gelir, rahatlatır.

(Cilt bakımı bence düzenli yapmanız gereken bir şey değil, özellikle yaz aylarında cildin güneş hassasiyetini artırır, lekelenmeye yol açabilir.)
  • kobuzchu kiz  (22.01.24 13:47:08) 
ev yapımı sabunlar alıp ( zeytin, battım, vs ) yüzünüzü sık sık yıkayın.
Nemlendirmek için ara ara, buharlı sıcak su ve havlu tekniği kullanın
evinize alovera bitkisi alıp, ara ara bu bitkiden bir dal kırıp, , içerisindeki jeli yüzünüze sürerek masaj yapın.
  • Rao  (22.01.24 14:42:31) 
Öneriler için teşekkürler. Direkt "şunu al sür" diyebileceğiniz bir şey var mi


  • sanguine  (23.01.24 23:42:36) 
Hindistan cevizi yağını birkaç damla badem yağıyla karıştırıp günlük nemlendirici niyetine yüzüne yedir. 1 ay sonra bana dua et.

Kozmetik sektörü tümden yalan. Doğal yağlara, çözümlere inan.
  • kukuleta  (24.01.24 02:13:29) 
bol su ic arti gunes kremi sur her gun.

baska hicbir seye ihtiyacin yok.
  • baldur2  (24.01.24 09:21:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.