[]

neden iphone?

yeni bir telefon almak istiyorum.i-phone almaya meyilliyim biraz. iphone bilirlere soruyorum. Neden iphone almalıyım? Neden iphone almamalıyım ?




 
oncelikle i-phone diye birsey yok, varsa da cin malidir o. ayrica ne amacla aldigini yazmamissin oyun mu oynayacaksin, sadece alo diyip mesaj mi yazacaksin, internete mi gireceksin vs.


  • erich  (05.07.10 15:44:03) 
asgari ücretin neredeyse üç kati


  • ucan sincap  (05.07.10 15:48:03) 
yazlışı çok mu önemli bilmiyorum ama apple iphone'u kasdetmiştim. oyun falan oynamıyacağım ama mp3player olarak da kullanmak istiyorum. nete falan girmek istiyorum...


  • portakal  (05.07.10 15:55:04) 
iphone fotoğraf çekemiyor ve ön tarafında kamera yokmuş sanırım. bunlar kötü özellikleri diye duymuştum.


  • portakal  (05.07.10 16:04:59) 
bır kere, ınternet paketı almazsanız iphone kullanmak sacma olur. eh, dagın basında bıle ınternet kullanmak hos oluyor. baglantını laptobuna aktarıp ınternete gırmek de guzel bısı. pek cok acıdan kolaylık saglıyor. herkesın dusuncesı farklı ama iphone var, bı de dıgerlerı.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (05.07.10 16:11:05) 
ben de yeni telefon almak üzereyim. en büyük kıstasım maillerime efendi gibi ulaşıp yönetebilmemdi. külüstür blackberry'm öldü.

iphone mu blackberry mi savaşını iphone kazandı.

insanlara çok basit gelebilir belki ama, uygulamalarından birisi yer-yurt tespit ediyor, kocamda da var iphone ve ben zırt fırt kaybolan (yaya, taksiyle, herhangi bir semtte) bir insanım..o da, bana (ya da taksi şoförüne) uzaktan müdahale edebileceğini gördü--denedik hatta. dengeleri neredeyse kendi başına bu uygulama değiştirdi. mutlaka birilerine komik gelebilir--ama bir gün benle kaybolun bakalım nasıl oluyor. neyse--umarım faydam dokunmuştur.
  • cedilla  (05.07.10 16:13:52 ~ 16:15:07) 
"biri hata yapsın da hemen ezelim" diye geziyor insanlar resmen, amaç sanki soru cevaplamak değil. sanki neyi kastettiği anlaşılmıyor ya da dünyanın en büyük hatasını yapmış da hemen ukala ukala laf çarpıtmalar, neyse.

iphone'u gördüğüm kadarıyla muadillerinden ayıran çok başarılı olan dokunmatik ekranı. telefonla hemen bütünleşiliyor. önceden kullandığım lg prada'dan sonra iphone'un dokunmatik ekranı müthiş gelmişti bana.

bunun dışında estetik, arayüz çok güzel. piyasada daha iyi özelliklerde pek çok telefon eminim ki vardır ama bunun kullanım rahatlığına erişirler mi bilmem.

hava atmak için alınan bir telefon olduğuna katılmıyorum, ciddi ciddi şu an neredeyse herkesin elinde iphone var, yani hiçbir seçkinliği yok. ama insan kullanırken keyif alıyor, her şey nesnel özellikler ya da kağıt üzerindeki veriler değil kullanırken keyif alınan bir ürün olması çok önemli.

fotoğraf çekiyor ama çok iyi değil. 3mp'lik flaşsız vasat bir kamerası var.
  • theos ek mekhanes  (05.07.10 16:16:24) 
cedilla, haklısın. navigasyon/harita özelliği mükemmel bişi. gideceğin yerı bılmıyorsan muthıs yardımcı.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (05.07.10 16:16:30) 
geçen gün teknosa'ya gittim satıcı kadın (bilmiyorum kendi ürünü olduğundan mıdır) samsung'un yeni çıkardığı ürünün wave sanırım iphone'dan daha ii olduğunu iddia etti. samsungları genel olarak şarjı az giden ve ses çıkışları rezalet olan bir ürün olarak biliyorum ama?


  • portakal  (05.07.10 16:51:53) 
içinde android işletim sistemi bulunduran telefonların markaları neler?? ii modeller hangileri ???


  • portakal  (05.07.10 17:28:14) 
bütçe sıkıntın yoksa hiç düşünme iphone al.


  • axijazz  (05.07.10 18:09:10) 
direk HTC al iphone bile altyapisini bunlardan çaldı.

www.htc.com
  • jamswety  (05.07.10 18:55:53) 
ben daha yeni android lg gw620 aldım teknosadan. ne derece doğru bilmiyorum ama türkiyede android markete izin verilen tek telefon buymuş dediklerine göre.
onun haricinde turkcellin android samsung kampanyası vardı. orda da gerçekten yazıyordu, android markete trde izin verilmemektedir bu bizimle ilgili değildir vs diye. ama sanırım yine de bi şekilde giriliyor.

bir de türkiyede satılmayan ama gittigidiyor, dogubank vb yerlerde bulunabilecek htc nexus one ve motorola milestone var benim bunu almadan önce almaya karar verdiğim telefonlar olarak.

ben riske atmak istemedim, gittim teknosadan garantili marantili, turkcelle de bel bağlamadan bunu aldım. daha çok yeni ama kullandıgım kadarıyla memnunum.
  • vejeteryan vampir  (06.07.10 11:49:58) 
android market'e kimileri izin veriliyor diyor nette bilen bir arkadaş varsa buraya olayın doğrusu yazarsa sevinirim...


  • portakal  (06.07.10 13:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.