[]

İcloud problemi

Telefonumda 30bin foto vardı. 20bin tanesini sildim. İcloudla eşzamanlama açık ancak şu an hala icloudta 30bin foto görünüyor. Ayrıca icloud hesabıma erişip ordan da mı tek tek silmem gerekiyor?daha kolay bir yolu yok mu?




 
Çünkü yeni telefona geçeceğim icloud hesabımı yeni telde kullanacağım ve orada sildiğim fotolar olsun istemiyorum.


  • sacrilegious  (22.01.24 12:02:13) 
Syncte bir sorun olabilir.
- Photos uygulamasını açınca altta syncing yazıyor mu? (Ya da türkçesi)
- Wifi'a bağlı mısınız?
- iCloud synci devre dışı bırakıp sonra yeniden etkinleştirin.
- üstteki olmadıysa. Telefona soft reset atın
- Bu maddeye geldiyseniz artık iclouddan da silmeniz lazım fotoları :D
  • nuevo  (22.01.24 12:10:04) 
I cloud kullanıyorum ama bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum.
Sadece mantık yürütebilirim, icloud telefonun kaybolmasına veya yanlışlıkla silinmesine karşı yedekleme gibi değil mi? Yani ben bu mantıkla kullanıyorum.
Telefondan silince ordan silinmiyor olması gerekiyor bana göre.
  • artci sarsinti  (22.01.24 12:13:11) 
Yanıltmış olmayayım ama ben iphone kullanırken hatırladığım kadarıyla icloud yedeklemesini kapatmaya çalışınca verileriniz silinecek diye bir uyarı veriyordu. Sonra tekrar açınca baştan senkronizasyona başlıyordu.

Bu çerçevede bir şeyler bulmaya çalışabilirsiniz belki bu işi yapmaya çalışmadan önce.
  • akhenaten  (22.01.24 13:17:40) 
Fotolar iphoneden silindiyse ayarlardan icloud a tiklayip fotolari kapatin. Bu özellik sadece cihazlariniz arasinda fotolarin senkron olmasini saglar.

Telefonu degistirmeden öncede yine ayarlardan gidip yedeklemeyi yapin.

yeni telefona gecince zaten son yedekten telefonu kurayim mi diye soracak.
  • VIPCH  (22.01.24 15:12:42 ~ 15:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.