[]

Orta bir bilgisayar

Word, Excel kullanılacak, film izlenecek, okul işlerinde kullanılacak bir laptop istiyoruz. Bir okul müdür yardımcısı kullanacak, ne tavsiye edersiniz? İ5 işlemci istiyor. AMD ryzen5 nasıl sizce? Bir de Lenovo iyi marka mi? Bütçesi 30.000 TL ye kadar. Şartları zorlayabilir.




 
lenovo iyi marka eğer macos’a uzak biri değilse bence 2020 m1 air 16gb modelini tercih ederdim. hem bataryada kullanımı çok iyi hem de dediğiniz işler için on numara alet.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (22.01.24 12:14:03) 
macbook air de o aralıkta.

www.pt.com.tr
  • blackkmamba  (22.01.24 15:32:40) 
marka değil, model önemli hocam. bir de sadece i5 olması değil, güncel ve performanslı bir i5 olması iyidir. 2010'da çıkmış i5'le şimdiki i5'in alakası yok birbiriyle. i5'lerin de farklı modelleri var, bu yüzden aynı yılda çıkanlar arasında bile performans farkı var.

film izlemeyi düşünüyorsa ilk olarak tn panelli cihaz almasın kesinlikle.

huawei matebook d14 2023 işini fazlasıyla görecektir.
yüksek grafikli oyunlar da oynamayı düşünüyorsa hp victus gaming 15-fa1035nt bakabilir.
  • kesmekes laleler  (22.01.24 17:06:14) 
istenilen şeylerle fiyat çelişiyor. word excel tarayıcıda video, e okul gibi şeyler için gerekli pc'yi 15'e bile alabilirsin.

direkt filtreledim hatta 16gb ram, ryzen 7, 512gb ssd şu laptop çıktı 15bine www.hepsiburada.com

ben olsam matebook d14 ve d15'e de bakardım mesela onlarda 20bandında www.hepsiburada.com ve www.hepsiburada.com

30bin, gerekirse fazlası falan gerek yok. 1000$ laptop için büyük para, çünkü laptoplarda ötv vs yok
  • avatar is back  (22.01.24 17:20:02) 
Yine gelmiş mac önerenler. Yani adam mac kullanırken açamadığı program yapamadığı iş olursa bu önerenler yardımcı olacak sanki. Sıradan bir vatandaş kullanacak diyor adam. Ryzen 5600 işlemcili 16 gb ramli bir cihaz oyun oynanmayacaksa iş görür.


  • Shepard  (22.01.24 17:22:21) 
30bin TL çok fazla bü türden basit işler için. 10bin civarında 3 tane notebook alın. Hayli hayli yeter
RAM'in 8 GB altında olmamasına dikkat edin.

@shepard +
Mac , böyle işlerde kullanım için abartılı ve yine pahalı olur.
  • diyecevaplandı  (22.01.24 18:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.