[]

kaza sonrası

selamlar.
arkadan çarpma sonucu bugün şöyle bir hasar oldu.
hizliresim.com

- göçük düzeltme ile düzeltilecek bir şey mi bu?
hem logo yamulmuş hem de stop lambalarının çizgisi yamuk. illa bagaja sök tak ya da değiştirme gerekir mi?

- tamponda çatlak olduğu için orası tamamen değişen olur sanırım.

acaba piyasasını çok etkiler mi bu değişiklikler?

 
tampon plastik kaynak+boya. bagaj kapağı göçükle düzeltmeyle olur bence.


  • adivar  (21.01.24 22:35:59) 
@adivar peki direkt tutanakla resmi ya da özel bir servise gidiliyor sanırım.
burada hasar kaydı şeysi gereksiz yükselebilir sanki ama aslında kaza fotisi ve işlem belli olduğu için sorun çıkmaz gibi satarken.

  • patronaj1  (21.01.24 22:43:50) 
Muhtemel göçük onarım ile halledilir ama yetkili servisler direkt değişim yapıyor. Tampon sorun olmaz zaten plastik parça olduğu için onun çatlaklar kaynak zımba yardımıyla tutturulup boyanıyor. Bagaj kapağınız değişen olsa bile satarken sıkıntı çıkartmaz genellikle ön parçalar önemlidir o durumlarda. Arkadan hasarlı arabaların hasar kaydı çok yüksek olmadıkça problem olmuyor. Çok yüksek hasarlarda tavan şase direk vs işlemli mi acaba? Kanısı oluşturduğu zaman sorun olur o kadar.


  • odiyus  (21.01.24 23:16:23) 
Yetkili servis direkt değişim yapar +1

hem aracın değeri çok düşer hem de boşuna fazla hasar kaydı görülür. boşa giden milli servet de cabası.

bu hasar boyasız göçük düzeltm ile bile düzeltilebilir, en kötüsü bagaj kapağı sadece boya olur, değişim olmaz.

tampon stop vs önemli değil +1
  • John Bloor  (22.01.24 10:36:29) 
teşekkürler bir yer inceleyip 20 bine randevu verdi bakalım. sigortayı hiç sokmadan vuran kişiden alacağız parayı.


  • patronaj1  (22.01.24 12:22:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.