[]

Ankara Jolly Joker Hk.

Dark Tranquillity konseri için balkon/bistro tarafından bilet düşünüyorum, fakat Ankara'daki Jolly Joker'e gitmediğim için mekan hakkında bilgim yok. Sahneye yakın olmak istiyorum, mümkünse en ön taraflarda olmak. Gitaristleri mümkün olduğunca yakından takip edebileceğim bir yakınlık.
Balkon/bistro tarafı nasıldır? Olur mu? Değer mi? Yakın olur mu?



 
Balkon tarafını U şeklinde düşün balkonun uç kısımları sahneye çok yakındır fakat uç kısımlarının hemen önünde sahneye ait büyük hoparlörler var ve bu sahneyi görmenizi engelliyor o yüzden biraz daha geride oturursanız gayet iyi olur. Fakat bildiğim kadarıyla yer seçimi yapamıyorsunuz. Fakat en uc kısma oturtmaya kalkarlarsa bir şekilde itiraz edip oturmayın.


  • dedeminhirkasi  (21.01.24 20:55:04) 
Valla tam 2 sene önce aynı şehir ve mekanda aynı grubun konserine gitmiş biri olarak balon tarafında gitaristleri yakından takip etmek zor olur diyorum. @dedminhırkasının da dediği uçlarda ve tepede büyük hoparlörler var ve takip etmek zor olur. Kalabalığı sorun etmem diyorsanız bence önlere gitmek daha iyi olur. Bu da sahnenin görüntüsü belki fikir verir:
hizliresim.com

  • Amaranta ursula  (21.01.24 21:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.