[]

işe gitmeden spor salonuna gitmek

akşamları bir şekilde yorgunluk, misafir ve farklı programlar sebebiyle spor salonuna gidemediğinizi düşnünün. sabahları 1 saat uykudan feragat edip spor salonuna gider misiniz? yaklaşık 30dk falan bir aktivite yapılabilir iş öncesi




 
Giderdim


  • rock n roll  (21.01.24 17:36:08) 
30 dakikada istediğim sporu yapamazdim heralde. Bunun yerine eve barfiks bari, 10/20kg ağırlık yeleği, ayarlanabilir dumbell falan alir evde kendim yapardım.

Ben sabah insani değilim ondan zor olurdu ama herkesin kendi değişkeni bu. Ben yapamazdim gibi.
  • logisticsmanager  (21.01.24 17:42:33) 
benim amaç aslında kilo vermek. eskiden bu süreci halledebiliyordum. şimdi hareket alanım kısıtlandı, akşamları da gidemeyince. sabahları koşup zıplayıp kilo verme yolunda bir nebze daha fayda sağlayabilir mi diye düşünmekteyim


  • kondansator  (21.01.24 17:52:12) 
Giderdim de, gel şunu 45 dakika yapalım.


  • Mirket  (21.01.24 18:14:07) 
30 dakika non stop kossaniz bile yakacaginiz ekstra kalori olsun 300-400.
Kilo vermenin olayı diyet denmesinin sebebi spor yaparak yakılan kalorinin kalorisi yüksek gıdalara oranla çok az olmasi sebebi de evrimsel (çok hızlı enerji yakan bir vücut olsaydi hayatta kalamazdik).

Bu sebepten sporu sağlık olarak görüp kilo vermeyi tdee calculator bazal metabozlma - 500 kalori yapmak ve bunu myfitnesspal gibi uygulamalar ile her lokmayi hesap ederek takip etmek.

O sebepten ben olsam kendime sabah eziyet edecegime sporu uykumu rezil etmeden yaparim. Çünkü uyumak kilo vermede de yararli, bakınız arastirma;
www.ncbi.nlm.nih.gov

30 dakikalik evde body weight vs 1 saat uykudan kisip yapacaginiz 30 dk spor salonunda ben ilkini secerim. Buna ek haftada 4 gün body weight yapar 3 gün çıkar yürürüm.
  • logisticsmanager  (21.01.24 18:17:00) 
Yapamam. Sabahları erken kalkmak akşam spora gitmekten daha zor. Zaten kendinizde bu kararlılığı görüyorsanız gidersiniz.


  • sevilen progressive türkücü  (21.01.24 18:17:13) 
Kilo vermekse akşam git, çünkü insan akşam yemek yemek istiyor onun yerine spora gitmiş olursun. Programlara da katılmayı ver.


  • durgunfoton  (21.01.24 18:41:08) 
sabah gitmem. kalkmak benim için zor.
akşamı tercih ediyorum o yüzden.

  • jelly bear  (21.01.24 18:59:37) 
Giderdim, hatta sakatlanmadan önce 3 ay önce gidiyordum da. O kadar iyi hisseiyorsun ki gün boyu. Denemende fayda var.


  • Carlito Brigante  (21.01.24 21:29:00) 
bir ara yazın düzenli olarak sabah spora gittim işe gitmeden önce. sabah 6 da kalkıp 6.30 da spor salonundaydım 7.30 a kadar spor sonra duş giyin çık 9 da işbaşı. sonra kış geldi. ve o karanlıkta spor salonuna gitmek çok zor geldi. bıraktım.
onun yerine sabah kalkıp evde yarım saat youtube dan lesli sansone yapıyorum kilo vermemde çok daha efektif olduğunu gördüm. hem sabah spor salonuna gitme telaşı yok, sadece yarım saat önce uyanıyorum, kahvemi koyuyorum 30 dkka leslie yapıp işe gidiyorum. tavsiye ederim.

  • wendyangelamoiradarling  (22.01.24 10:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.