[]

Sedef Hastalığında dikkat edilmesi gerekenler ve Doktor Tavsiyesi

Ne önerirsiniz?




 
Stres olmamalı. Cilt kuru olmamalı. Banyoda su çok sıcak olmamalı.


  • dissendium  (21.01.24 10:51:30) 
acı biber, turşu, yumurta gibi şeylerden uzak dur.

yaz aylarında mutlaka en az bir hafta deniz tatili yap. denize gidemiyorsan sedefli bölgeyi bol bol güneşe maruz bırak.

akşamları sedefli bölgeye yağ sürebilirsin. organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı işe yarıyor. tabi bazı kişilerde yaramıyor. işe yarayacak olanı bulman lazım. sızma zeytinyağı da olabilir.
  • tabudeviren  (21.01.24 12:22:11) 
Sigara ve bazı yiyecekler(kişiye göre değişir), stresle birlikte bu hastalığın sebeplerinden. Doktor tavsiyesi; Prof. Dr. Murat Durdu, vücuduma büyük noktalar halinde yayılan sedefin (saç derisi, omuz, sırt, bacak ve kolda bazı yerler) yayılmasını durdurdu ve görünen sedefi tamamen bitirdi. İyileşme süreci zaman alıyor, bu süre içinde belirli aralıklarla doktora kontrole gitmeniz gerekecek. Doktorun dediklerine dikkat ederseniz ve ilaçlarını aksatmadan uygularsanız iyileşiyorsunuz. Ben tavsiye üzerine, ilaçtan ve doktordan umudumu kesmişken gittim ve iyileştim. Umarım siz de iyileşirsiniz.


  • emirleblebikemir  (22.01.24 00:13:21) 
Benim yakınımın ellerinde çok ciddi kabuklanma olmuştu ve bir proseför gümüş nitratlı bir karışım tedavisi verdi. Ellerine 1 hafta uyguladı cilt altına işliyor ve simsiyah oluyordu ama deri iyileştir o dokular temizlendi ve gerçekten geçti. Çok stresten tetiklenmişti


  • titanic kemancısı  (22.01.24 01:48:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.