[]

alt coinler

2 sene önce binance hesabı açmıştım. ilk bir haftada %50 kar yapınca daha da para yatırdım. toplamda 14 bin yatırmışım. 2 senedir de hiç bakmıyordum. dün baktığımda çeşitli alt coinlerden toplamda %50 karda olduğumu gördüm. başka bir şeye yatırsam (altın, döviz) 2 senede çok daha kar ederdim.

şu an 21 bin ana param. kar oranını mı çeksem tamamını mı çeksem?
hisse senedi falan mı alsam? eskisi gibi karlı durmuyor sanki bu coin işleri.

 
coin alıp 2 sene bakmamak çok yanlış. coinlere uzun vadeli yatırım yapılmaz. boğa piyasası geliyor birkaç ayda çok kazandırıyor, sonra 2-3 sene çakılıyor. yeni boğa piyasası gelince eski coinlerin yüzüne kimse bakmıyor, yeni coinler artıyor. 2 sene alıp unutacaksan altın veya eregli al. coin işi sürekli takip gerektiriyor.


  • abelardo  (20.01.24 20:29:16) 
evet öyle bir sürekli bakma durumum yok.
başka bir yatırım aracı alsam ona da sürekli bakmam.

o yüzden şimdiye kadar alıp unutup en çok kar ettiğim altın oldu.
ama şu an iş durumum da stabil olmadığı için kısa vadede getirisi olan bir yatırım aracı da arıyorum.

bu coin'lerin bir kısmını ya da tamamını satarsam sonra pişman olur muyum diye düşünüyorum. etherium vs. gibi sağlam olanları bırakmak belki bir seçenek.
  • yetkili birine benzeyen abi  (20.01.24 20:49:56) 
21 bin çok değil. Aylık faiz çok vermez. Günlük faiz de çok vermez. Ben olsam borsada sağlam bir şirketin hisselerini alırdım tümüyle.


  • dissendium  (20.01.24 23:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.