[]

en iyi multivitamin

fiyatı bir kriter olmaktan çıkartalım

türkiye şartlarında alınabilecek en iyi multi vitamin hangisi?

bir çoğuna fake falan diyen var

 
pharmaton verdi doktor ginsengli multi vitamin gerekli olan bir durum için verdi tabi, vitaminin fazlası zarar önce test yaptırp değerlerinize baktırmakta fayda var


  • eja  (21.01.24 00:06:14) 
kullanılmayan multivitamindir. :) zira sağlıklı sedanter bir insan, normal bir beslenmeye sahipse tüm vitaminlere ihtiyaç duymaz. onun yerine ihtiyaç duyulan atıyorum d, b12 gibi vitaminler ve magnezyum, çinko gibi mineraller kullanılabilir. 5 tane ihtiyaç duyulan vitamini tek seferde alabilmek için 10 tane ihtiyacın olmayan vitamin almak iyi bir şey değil.

sorunun tam olarak cevabı için piyasadaki tüm multivitaminlerin içeriğine bakmak lazım. bu bilgi bende yok. :) genelde bu soruya klasik olarak "solgar" yapıştırırlar ama solgar multivitaminin içeriğindeki bazı önemli vitamin ve mineralleri en işe yaramaz formda sunduklarını atlarlar. zaten markalar fiyat bazında ulaşılabilir olması için bunu yapıyorlar tahminimce. hepsinin en kaliteli formunu sunsalar uçuk rakamlar çıkabilir. o yüzden dediğim gibi en iyisi ihtiyaç dahilinde en iyi vitamin/mineral formlarını kullanmak.
  • motosiklet burclu adam  (21.01.24 00:08:20) 
6 aya bir kan tahlili yaptırıp ihtiyaç olanı almak. Bazılarında doz aşımı olunca toksik etki yaratıyor.


  • jazzabel  (21.01.24 09:10:37) 
Omega 3 dışında multivitaminleri placebo etkisi bile yok diyorlar.


  • mikahakkinen  (21.01.24 09:30:05) 
@jazzabel +1


  • Zetnikov  (21.01.24 16:12:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.