[]

Havayolu Firmalarinin Kabin Bagajı Ölçüleri

Selamlar, salı günü Vueling ile Fransa'ya uçacağım ve sadece underseat cabin bag hakkım var. Dolayisiyla sırt çantasıyla gideceğim ancak bir sorum var :) Firma ölçüleri 40x20x30 olarak belirtmiş ve benim bu ölçülerden bir tık büyük sırt çantam var 45x25x35 gibi, bildiğim kadarıyla şirketler bir kutuya çantayı sığdırmamızı istiyor dolayısıyla sözkonusu sırt çantamı kutuya sigdirabildigim surece olculerin onemi yok diye biliyorum ancak bu firmayla daha önce hiç uçmadifim icin garantiye alarak sizlere sormak istedim. Bunlar mezurayi ellerine alip çantayı ölçmezler değil mi? :)




 
Mezure ile ölçen olduğunu biliyorum da her yolcuya değil. Çok net belli olanlara. Ben misal bu sene atina'ya uçarken 5 cm falan fark vardi kimse bakmadi ama biri spor ekipmani ile yapmaya calisti e tabi alakasız ölçü, onda olctuler.

Firma ismi aratinca trustreviewde falan daha çok bilgi cikar.
  • logisticsmanager  (20.01.24 17:43:31) 
İspanyada vueling ile uçtum bi kere. Bagaj ölçümü yapmamışlardı. Bilgim bu kadar :D


  • glamdr1ng  (20.01.24 19:04:10) 
Bu havayolu ile geçen yıl uçtum. Bahsettiğiniz ölçülerin üstünde bir sırt çantam var. Dolu olmasına rağmen bir şey denmedi. Vueling dışında Ryanair gibi lowcost havayollarıyla da sık sık uçuyorum. Genelde sırt çantasını kimse ölçmüyor. Bu yüzden sorun yaşayacağınızı hiç zannetmem.


  • but that was just a dream  (20.01.24 21:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.