[]

Şarap Tavsiyesi

selamlar, bira seven birisi değilim ekşiliği hoşuma gitmiyor, 1 2 kötü olan şaraplardan deneyip sevmediğim de olmuştu, sevebileceğim içimi yumuşak veya başka bir öneriniz var mıdır migrosta satılanlardan olursa daha iyi olur. bira srvmeyen biri şarap da hiç sevemez mi yoksa




 
Şarap genel manada biraya göre ekşi tatların daha fazla görüldüğü bir içecek. Yani insanlar haklı olarak tüm şarapların ekşi olmadığını söyleyip tatlı ve daha keskin tonlu şaraplar önerecektir ancak biradaki ekşilikten şikayetçi olan biriyseniz (çünkü daha önce biradaki ekşilikten bahseden birini ben şahsen hiç görmedim) muhtemelen en tatlı şaraplar bile size ekşi gelecektir.

Yine de leona blush deneyebilirsiniz.

Ama benim önerim bira ve şarap gibi doğrudan fermantasyon sürecinden geçmeden üretilen içeceklere yönelmeniz olur. Örneğin keskin tatları seviyorsanız viski türevi içecekler (ki bu da fermante ancak en azından bira ve şarap gibi doğrudan içeceğin kendisi fermante edilmiyor) ya da tatlı seviyorsanız likör türevi içecekler daha iyi bir seçim olur.
  • akhenaten  (19.01.24 18:07:26 ~ 18:17:34) 
yakın zamanda tersus diye bir moldova şarabı denedim, içimi çok hoşuma gitti. büyük migros'larda olması lazım, yoksa macrocenter'larda kesin oluyor.


  • phoarbix  (19.01.24 18:40:38) 
Geçen vincent böğürtlen şarabı götürdüm bir yere meyve suyu gibi gitti. Hiç içemiyorsanız bunu rahatlıkla deneyebilirsiniz.


  • ruhen hastayim ben  (19.01.24 21:28:55) 
prosecco içemeyen cindir


  • ala09  (20.01.24 01:41:39) 
beyaz ic. sav blanc falan. kirmizi bana da cok eksi geliyor merlot vs. olmadigi surece. hatta hafif tatlimsi beyazlar enfes.


  • bohr atom modeli  (20.01.24 14:50:06 ~ 14:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.