[]

çağrı merkezinde çalışmak çok mu zor?

vakıfbank'ın sınavına girdim şube memurluğu olmadı, müşteri iletişim merkezi memurluğu oldu. mülakata girdim, büyük ihtimalle olumlu olur diye düşünüyorum. vardiyalı ve resmi tatillerde bile çalışılabilen bir iş olduğunu söylediler. bunlara katlanabilirim ama çağrı merkezi hakkında hiç iyi duyumlar almadım. öyle bir bahsediliyor ki hiç yapılmayacak bir iş gibi. gerçekten bu kadar zor mudur çağrı merkezinde çalışmak? 5 yıl çalışıp şubeye geçiliyormuş. ya da çağrı dışında da farklı birimlere geçilebiliyormuş. maaş olarak fena değil gibi gözüküyor ama iş beni çok korkutuyor. sizce yapabilir miyim? uzun zamandır işsiz olduğum için artık başka çarem kalmadı.




 
bence issizseniz denenebilir 5 yildan daha once de subeye gecebilirsiniz, hem de bir yandan baska is aramaya devam edersiniz. gozunuz korkmasin bu kadar ya belli kurallar var o kurallar cercevesinde cagri alacaksiniz. stresli mi illaki ama bankanin subesinden gmsine stresli zaten.


  • tuborg yesili  (19.01.24 16:00:05 ~ 16:36:52) 
uzun zamandır işsizseniz deneyin tabii ki sonrasında da başka bölüme geçmek için şansınızı zorlayın. zorluğuna dair bir fikrim yok ama kolay bir iş var mı?


  • Kediyi üzdün  (19.01.24 16:27:48) 
Vallaha benim kuzen böyle hiç iş ile alakasiz, işsiz adamdi. Çağrı merkezi işine girdi ve çok mutlu. Ki karakter olarak da buna uygun değildi normalde.

O yüzden belli olmaz. Ama tabiki kolay is değil ve bu sebepten ben çağrı merkezinden arayanlara iyi davranirim çünkü yani zor is.
  • logisticsmanager  (19.01.24 17:18:42) 
Çağrı merkezlerinden farklı birimlere geçiliyor evet. Çağrı merkezi içinde de çağrı alan çalışanken backoffice tarafına geçip çağrı almayabilirsiniz.

Genelde iş kanununa uyulur ama günlük mola ve yemek süreleri bellidir, o saatlerin dışına pek çıkılmaz. Resmi tatil ve hafta sonu kesin çalışılır. 7/24 vardiya zamanı olabilir ama resmi tatillerde çok çağrı olmadığı için daha az kişi çalışır ve tatil olma ihtimaliniz yükselir.

Bir de bence biraz şans işi, çok yoğun bir hat da denk gelebilir, rahat da. Kısa süre için çalışılır ama.
  • jazzabel  (19.01.24 19:35:43) 
"ama iş beni çok korkutuyor. sizce yapabilir miyim?" kısmına cevap vereyim: yaparsınız.


  • pispinti  (19.01.24 21:00:32) 
rahata alışmış biri yapamaz. 30'un üstünde biri de zorlanır.


  • gabe h coud  (19.01.24 23:41:13) 
Zaten issizsiniz. İş seçme sansınız yok. Gözünüzde büyütülecek bir şey de yok. Maaşı çok iyidir. Daha iyisini bulana kadar idare edin


  • limonlu eksi  (20.01.24 01:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.