[]

özel okullardaki yemek fiyatı hk

son günlerdeki özel okul fiyatları herkesin malumu. herkes tartışmış falan onu geçtim. ama daha çok dikkatimi çeken ise o okullardaki yemek fiyatları. bir listede gördüm yıllık yemek ücreti 200bin lira. yahu bu nasıl oluyor? tamam 2 öğün kahvaltı + öğün veriliyor ama 200k ne? meb'e baktım 1 yıldaki okula gidilen gün sayısı 180 civarı. hadi 20 gün daha ekleyelim 200 diyelim. günlük 1000tl yapıyor. catering firmasında çalışan biri yorumlamış bir okula 2024 için 125 liradan yolluyoruz falan. tamam hadi bu okul aşırı kalabalık olmadığı için çok ucuza gelmesin ve en iyi en temiz şirketten istetsin. yine de kahvaltı 300, öğün 700 mü oluyor? bu nasıl hesap anlamıyorum. ki bahsettiğim kadar iyi yerlerden falan yemek de getirtmiyorlar onu da söyleyeyim de neyse.

bu okullar, müdürleri bilmem neleri ne diye açıklıyorlar? veliler bölme çıkarma yapıp yahu hocam günlük bin lira nedir dediklerinde aldıkları cevap nedir?


 
Fabrikada mühendis olarak çalıştım. Bir sürü catering şirketi gördüm. İyi yemek ve kötü yemek arasındaki farkı catering şirketleri sayesinde anladım. Yüzde 90 kalitesi yüksektir. Kullandıkları malzemelerin markaları kalitelidir. Catering işinde yakıt önemli. Çünkü sen almaya gitmiyorsun. Sana getiriyorlar. Mutfak olduğu için doğal gaz önemli.


  • dissendium  (19.01.24 12:41:58) 
veliler artık yemek ve kitap parasının kat kat fazla alındığını biliyor. eğitim ücreti arttırılamadığı için yemek ve kitap parası fazla alınıyor.


  • oyokbuyoknevar  (19.01.24 15:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.