[]

Bayide Sıfır Araç Olmaması

Merhaba.
Bugün bayiyi aradım. Almak istediğim araç bayide yokmuş ve Mart ayında gelebileceğini söylediler. Diyelim ki aracın fiyatı şu an 1.5 milyon. Bunun Mart ayında fiyatı değişecektir diye tahmin ediyorum. Böyle bir durumda nasıl anlaşılıyor? Adımızı yazdırıp, fiyat ne çıkarsa razı mı oluyoruz?

Bir de daha ileri bir tarihte gelecek araçlar için sıraya adımızı mı yazıyorlar yoksa gelince direkt arıyorlar mı?

 
1- Evet geldiğindeki fiyat neyse o oluyor.
2- Yoğunluğa göre değişir geçen sene sıraya yazıp aramıyorlardı bile. Ama artık gelir gelmez satmak için arıyorlar.

  • nuevo  (18.01.24 15:06:50) 
araç gelip aracın şasi no size tanımlandıgı anda fiyat neyse onu ödersiniz
gelince arayanlar da var. veya siz arayıp hatırlatınca gelen aracı size opsiyonlar da var

  • limonlu eksi  (18.01.24 15:16:30) 
başka bayiye sor. illaki olan bi yer vardır. bu ara sıfır araç kolay bulunuyor.


  • jelly bear  (18.01.24 15:59:50) 
genelde bayiilerde şu ara araçlar var. ama varken yok demezler bu ara satışlar düşük.

mart ayında gelicekse o zamanki satış fiyatına göre alırsın.
böyle durumda sırada oluyorsunuz almazsanız sizden sonrakine aracı veriyorlar ya da para verdiyseniz iade ediyorlar.
daha ciddi olduğunuzu belli etmek için ya firmanın şartlarını kabul ediyorsunuz(pasta cila vb) eklenti fiyatları ya da biraz para ödüyorsunuz.

başka şehirlerde araç olabilir bayiileri arayın.
  • mikahakkinen  (18.01.24 16:45:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.