[]

NordVPN bazı uygulamalar için lokasyonu değiştirmiyor.

merhaba,

NordVPN kullanıyorum. sayesinde yurtdışındayken eksisozluk kullanabiliyorum. ancak kendisi "precise location" kullanan bazı uygulamalara etki edemiyor sanırım. hava durumu uygulamasının lokasyonu bile değişmedi.

precise location kullanan uygulamalar için başka bir yöntem mi kullanmak gerekiyor?

 
"precise location" konumuzu GPS ile buluyor. VPN IP adresinizi o ulkenin IP adresi olarak degistirir.

Ozetle bunu engellemek icin telefonda olsa bilgisayarda olsa lokasyonunuzu GPS uzerinden talep ediyor. Buna izin vermeyi engelleyin. Ornek olarak Chrome size sormasi gerekiyor ... sitesi sizin konumuza erismek istiyor. izin vermek icin evet i tiklayin seklinde.

Ayarlardan kalici olarakda lokasyonu kapatabilirsiniz.
  • isminivermekistemeyensuser  (17.01.24 03:33:33) 
peki gps lokasyonunu başka bir ülke olarak nasıl değiştirebilirim ki bu uygulamaları kandırabileyim? Android telefon kullanıyorum.


  • birkac sorum var  (17.01.24 10:56:03) 
Fake gps uygulamasiyla ( google play)


  • lapaz  (17.01.24 16:42:38) 
fake gps bende hiç bir işe yaramadı. En azından uygulamalar için.

Ancak zaten hava durumu uygulamalarının neredeyse hepsi, bulunduğunuz konum ile birlikte diğer seçili konumların hava durumlarını göstermiyorlar mı?

Google, accuweather, apple veya Xiaomi'nin kendi hava durumu uygulamalarının tamamında birden fazla lokasyonun hava durumunu takip ediyorum.
  • yeninesiltupcu  (17.01.24 18:24:14 ~ 18:25:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.