[]

Better Call Saul dizini izleyeyim mi?

Şu nedenle soruyorum: Breaking Bad dizisinden nefret eden bir insanım, eşin dostun zorlamasıyla birkaç defa izlemeye çalıştım ama her defasında 3-4 bölüm sonra daha da nefrettim ama bu diziyi izlemek istiyorum, spin-off olduğu için "diğerini izlemezsen bunu anlamazsın birbiriyle bağlantılı konular boşuna zaman harcama" gibi bir durum olabilir mi yoksa küçük atıfların dışında bağımsız bir yapım mı acaba, diğerini izlemeden de izleyebilir miyim?




 
breaking bad izlemiş biri kadar zevk alamazsınız.


  • summerjam0306  (16.01.24 12:23:29) 
izlersin ama breaking bad izlersen daha güzel zevk alırdın.

breaking bad sevmediysen bunu da sevmemen olası. sevilmeyecek diziler değiller. imdb 9 dizilerden bahsediyoruz. breaking bad 9.5 hatta
  • jelly bear  (16.01.24 12:24:51 ~ 12:25:29) 
Her ne kadar bb deki konulara değinmeler olsa da farklı bir hikaye gibi düşünebilirsin. anlamasına anlarsın ama breaking bad i sevmediysen bunu da sevmezsin bence. Aynı evrende geçiyor benzer olay anlatımı var.


  • nuevo  (16.01.24 12:24:58) 
konular farklı rahat rahat izlersiniz.
bende bb'den sonra bcs izleyememiştim sonra tekrar denediğimde ulan ben bunu neden beğenmemişim demiştim, bazen 1-2 sene sonra beğenmediğin şeyi beğenebiliyorsun

  • eja  (16.01.24 12:28:34) 
Breaking Bad'i sevmeyen biri olarak söyleyeyim Better Call Saul'u sevmiştim.


  • clones  (16.01.24 13:08:51) 
Bb izleyememistim. Bcs en sevdigim dizilerden.


  • nic cage  (16.01.24 14:05:51) 
better call saul ayrı bir dünya bazı ufak göndermeleri kaçırabilirsin ama tamamen bağımsız izlenebilir. ayrıca bcs bb'den çok daha iyi bir dizidir.


  • orpheus  (16.01.24 17:12:22) 
İzlenir ama göndermelerin ve eski karakterlerin birbiriyle olan ilişkilerini kaçırırsın. Ayrıca Breaking Bad sevmeyen adam Better Call Saul'u da sevmez bence. Ben ikisinin de üstünden 3'er kez geçmişimdir, arada spesifik bölüm açıp hala izlerim.


  • kimlanbu  (16.01.24 17:59:46) 
BCS Breaking Bad'e göre çok daha yavaş ilerleyen bir dizidir. BB seyretmediysen sıkılabilirsin.


  • congratulationsyouwon  (16.01.24 21:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.