[]

Amerikan vizesi için ajans - Ankara

Ankara ABD konsolosluğundan 11 ay sonraya randevu uygun gözüküyor.
Hızlı çıkması için tavsiye edeceğiniz ajans var mıdır acaba? Google'da aratınca bir sürü bilgi çöplüğü çıkıyor.

Şimdiden teşekkür ederim.

 
Ajans tanımıyorum. Ailemden bir kaç kişiye ve 3-4 arkadaşıma yardımcı oldum abd vize başvurularında.
Hiç bir ajans sizden farklı bir şey yapmayacak. 11 ay sonraya randevu alın, aklınıza geldikçe telefondan gün içinde bakarsanız, şu andan 2-3 ay sonrasına çok rahat çekersiniz randevunuzu.
Vaktim yok diyorsanız aklı başında yeğen-kardeş vb. birine harçlık verin akşama kadar baksın:)
Mesela bugün bile sürekli baksanız 1-2 ay geri çekmeniz garanti.
  • artci sarsinti  (15.01.24 12:07:20) 
Kendi sitesinden üç defa randevu değiştirme hakkınız oluyor. Bana da 13 ay sonrasına randevu vermişti sonra 5-6 ay erkene çekebilmiştim. Abd vizesinde ajans işlemiyor. Daha erken veya hızlı alamıyorsunuz. En fazla evraklarınızı doldururlar.


  • ruhen hastayim ben  (15.01.24 13:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.