[]

yerden ısıtma ve petek sistem ısıtma performansı

Hangisi daha ıyı ısıtıyor? ekşi de kımı cok memnun kımı degıl. yerden ısıtma ıcın alerjık etkı, kuruluk rahatsızlıkları verdıgı yazılmıs. aılede kulak burun kaynaklı alerjik problem var, saglık oncelıklı oldugu ıcın ona gore tercıh yapacagım.

tesekkurler


 
Yerden isitma daha iyi. Ama gec isiniyor yani duzenli olarak evde isitici acik kalacaksa yerden yaptirmak mantikli. Ayrica gorsel olarak cok avantajli hicbi sey onunu kapatmis olmuyor. Toz yaptigi soyleniyor evcil hayvan icin titiz davranmak gerekebilir. Kuruluk hepsinde gecerli kuruyan biri olarak iki isitmada da rahatsizlik duyuyorum


  • ala09  (14.01.24 16:22:12) 
yaklaşık 5-6 sene önce yerden ısıtmalı ev alan tanıdık anca 1 sene dayanabildi, evde yürünmediğinden ayakla basamadıklarından falan bahsediyorlardı sadece çok kötü diyip durdular , sonra sistemi komple iptal edip petek yaptırmışlardı.


  • eja  (14.01.24 16:42:13 ~ 16:47:12) 
Yerden ısıtmalı bir evde oturuyorum ve acayip memnunum. Evde kedi var, bahsettiğiniz alerjik etki, kuruluk veya herhangi bir problem yaşamadım.


  • pispinti  (14.01.24 16:52:40) 
10 yıla yaklaştı yerden ısıtmalı bir evdeyiz sağlık yönünden birsorun yok. Komşularda aynı şekilde.

Kıyaslama yaparsak petekte ısı kaybı daha fazla sanırım.
Yine de ne olursa olsun müstakil bir evde zahmeti olsa da soba gibisi yok. Diğer kalorifer çözümler, soba sıcaklığının verdiği his yanında hiç kalıyor.
  • diyecevaplandı  (14.01.24 17:23:41) 
Ailem yirmi yıldan beri tabandan ısıtmalı bir evde yaşıyor. Yerler taş olduğundan geç ısınıyordu ama ısınınca çok zor soğuyordu ve yere basınca sıcak olması güzel bir histi. Ancak geç ısınması ve boru patlaklarında çok masraf çıkması gibi sebepten ben petek tercih ederim.


  • kraldan cok kralci  (15.01.24 07:57:46) 
Yerden ısıtmalıdan memnun olanlar merkezi sistemli mi yoksa kombili mı merak ettim.
Yatak, koltuk pencere yakınında ise sıkıntı olması lazım çünkü en çok ısı kaybı oradan oluyor genelde.

  • parka  (15.01.24 12:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.