[]

Robot süpürge tavsiyesi

Robot süpürge kullananlara sorum var. Piyasada o kadar çok marka var ki karar veremiyorum hangisi gerçekten iyi ve memnun kalabileceğimizi.
Aldığım en doğru kararlardan biri diyor musunuz? Her eve lazım mı? Olmasa da olur mu? Marka ve model tavsiyesi alabilir miyim? 10 üzerinden puanlar mısınız? Bütçe: 10.000 civarı.



 
deebot


  • zeleno  (13.01.24 23:38:42) 
deebot ile cok sikayet duydum :(


  • hain kostokk  (14.01.24 00:15:43) 
roborock q7 max
olmazsa xiaomi mop 2 pro

  • jelly bear  (14.01.24 00:22:07) 
roborock üzmez diye düşünüyorum. Bende Roborock S7 var memnunum ve iyiki almışım diyorum. Yeni modelleri daha da iyidir heralde.


  • king lizard  (14.01.24 04:30:49) 
Hangi markayı alırsınız bilmiyorum ama piyasada bataryası var mı onu da araştırın. Yoksa 3/4 sene sonra elinizde kalabilir.


  • dream  (14.01.24 10:34:58) 
Haritalema ve mop olsun.
Haritalame yoksa ortalıkta şuursuzca dolanıyor. Kapı açıksa bütün evi dolanıyor. Haritalama olsun

  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (14.01.24 11:49:57) 
bizde roborock var s5 modeli anneme de daha yenisini aldık.

eviniz uygunsa alet çok güzel 2 katlıysa olmasa da olur dyson alın onun yerine.

mesela yeni mobilyaların altı yerden yüksek oluyor robot altına girip her yerini hallediyor. hatta şarj yerini de koltuğun altına denk getirenleri gördüm görmüyorsun bile robotu. eşik varsa her eşiği geçemeyebiliyor ve halının kenarında püskül varsa takılabiliyor. ayrıca başka kat ve merdivenler varsa üst kata taşımak ve merdivenleri manuel halletmek dışında başka bir eksisini görmedim.

cihazı telefondan programlıyorsun evde olmadığın saatlerde ortalığı temizleyip paspaslıyor en güzel tarafı bu.
  • bravoteam  (14.01.24 11:59:16) 
ben de en sonunda aldim Xiaomi S10 aldim gecen ay. cunku herkes ov ov bitiremedi.

benim gibi evin her yerinde bir seyler varsa oncesinde biraz calisma yapmak gerekebiliyor. yerden paspas, kutu, kablo gibi seyleri kaldiriyorum. perde yere kadarsa onu da toplamak gerekiyor.

yani guzel bulus tabi ama hayatim henuz degismedi. ben zaten pek supurmuyordum. siz de ev supurmekten hoslanmayanlardansaniz isinize yarar.
  • supergirl  (15.01.24 01:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.